View Single Post
Παλιό 01-08-2011, 10:21
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: Μετά την GS τι???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dion_rc Εμφάνιση μηνυμάτων
Uriah Heep
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
DERTILAS
οχι απλά τις γυαλίζουν, τις δείχνουν και όλας..αναρωτιέμαι αν έχουν βγεί έξω απο το λεκανοπέδιο τον τελευταίο μήνα..κάθε ΠΣΚ ανεβαίνω Ράχες....δεν έχω δεί πάνω από 2 gs σε όλη την Εθνική. που είναι τόσα GS?? Διακοπές??
Αγαπητε εχεις σκεφτει οτι πλεον οι περισσοτεροι κατοχοι BMW δεν ειναι οικονομικα ανετοι;
Παλια ο κατοχος bmw φαινοτανε και ηταν απο τις ευκαταστατες κατηγοριες πολιτων. Τωρα, που τα δανεια δινονται (τουλαχιστον μεχρι πριν 6-7 χρονια) οπως τα στραγαλια, ο καθενας απο εμας αγοραζε μια bmw κι ας μην ειχε 2ο σωβρακο να φορεσει.
Με το που αρχισαν οι οικονομικες δυσκολες οι βολτες περιοριστηκαν δραστικα και οι μοτοσυκλετες κλειδωθηκαν στα γκαραζ.

Οποτε ας μην σου φαινεται παραξενο γιατι δεν κυκλοφορουν πολλες μηχανες.

Και για να γυρισω στο θεμα και να σχολιασω την παρατηρηση οτι το GS σκοτωνει τα ονειρα, δυστυχως οταν ανεβαινεις σε μια GS, οι απαιτησεις μετα ειναι πολυ αυστηρες και στο μυαλο γινεται παντα συγκριση. Ετσι η αγορα αλλου μοντελου ειναι τρομερα δυσκολη επιλογη.

Επισης να σχολιασω και αυτο που ειπε ενας φιλος οτι οταν ανεβαινω σε μια GS και ακουω την εξατμιση και μου λεει η μηχανη "τσιτωσε με", μαλλον δεν εχει ανεβει σ ενα ΚΤΜ. Εκει θα δει τι σημαινει η λεξη "τσιτωσε με". Ειναι αρρωστεια τ ατιμα και δυσκολα ξεκολας.

Ομως εξακολουθω να ειμαι νοσταλγος του GS μου και εκει θα καταληξω καποια στιγμη.

"Πρωινη λογοδιαρροια"!

Reply With Quote