Μα το σημαντικό σε μια μοτοσυκλέτα που φτιάχτηκε για να ταξιδεύει παντού, είναι να μην χαλάει! Άμα είναι να ξεκινήσω ταξίδι για κάπου και μετά από 1000χιλ μου μείνει στο δρόμο από άξονα, ή από διαφορικό, ή από οτιδήποτε άλλο, τι να το κάνω το λίγο περισσότερο γκάζι που έχει? (γιατί μόνο σε αυτό υπερτερεί από το 1150)
Δηλαδή χίλιες φορές λίγο πιο αργή στις ρεπρίζ και στην τελική ταχύτητα, παρά άγχος για τον αν θα φτάσω στον προορισμό μου!
Ξέρεις τι είναι να έχεις πχ προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό που το περιμένεις πως και πως, και στη διαδρομή να μείνεις από τέτοια βλάβη?
Να ακυρωθεί το ταξίδι σου και να φας και την ταλαιπωρία της αρκούδας? (για να μην πω για τον πόνο της τσέπης αν είσαι εκτός εγγυήσεως)
Μπρρρρ... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!
Ρε 1150αράκι... σιγουριά λέμε!
ΥΓ: Όταν είχε βγει το 1200, μου πέρασε μία από το μυαλό για αλλαγή, αλλά είπα... κάτσε να δω τι θα βγάλει και βλέπουμε. Και μόλις είδα τα πρώτα χάλια μέσα σε ένα χρόνο, είπα... άραξε μεγάλε. Από τότε πέρασαν 7 χρόνια κι ακόμα ακούω και διαβάζω για τις ίδιες και τις ίδιες ζημιές. (αραιότερες μεν πλέον, αλλά υπάρχουν ακόμα)
Κι εγώ, δεν τα πάω καλά με τα ζημιάρικα μηχανάκια.