View Single Post
Παλιό 02-08-2011, 16:25
ALX Ο/Η ALX βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: BMW R1150GS
Προεπιλογή Απάντηση: Είπανε ότι τα έφτιαξαν τα 1200άρια

Επίσης, δες τι έχει βγάλει εμένα μέσα σε 8 χρόνια που το έχω. Είναι ένα print screen του excel που κρατάω για την συντήρηση της μοτοσυκλέτας στο οποίο καταχωρώ ακόμα και μία βίδα που θα βιδώσω. Καταχωρώ τα τυπικά σέρβις, τα αναλώσιμα, τις και τις βλάβες. Όλα σε κοινή θέα .

Η πρώτη βλάβη μου βγήκε στις 47000χιλ όπως βλέπεις κι ήταν η βαλβίδα που ανάβει το λαμπάκι στο ταμπλό για την πίεση των λαδιών, με κόστος 10€

Η πρώτη σοβαρή βλάβη, έγινε με υπαιτιότητα δική μου όταν χωρίς να το ξέρω, την έπλυνα με κρύο νερό ενώ ήταν ακόμα σχεδόν καυτή. Πήγε το νερό στους αισθητήρες ανάφλεξης και πουφ.... πάει το 280άρι. Αν το ήξερα δεν θα την πάταγα. Δυστυχώς.

Από κει και πέρα, έχω μια αλλαγή τεντωτήρα καδένας στις 114000χιλ και μια προληπτική αλλαγή πεταλούδων στα σώματα injection στις 122000χιλ. Δεν είχε κάτι η μοτοσυκλέτα... μια χαρά πήγαινε, απλά το είδα ότι το έκανε ένα παλικάρι από το bmwbikers σε ένα 1100 και πήρα κι εγώ μιας κι έκανε ομαδική παραγγελία τις πεταλούδες από Γερμανία. (η BMW δεν πουλάει τα "εντόσθια" των σωμάτων αλλά ολόκληρα τα σώματα όταν πάθουν ζημιά και κοστίζουν γύρω στα 700€. Εγώ με 150€ ανανέωσα την ζωή τους για άλλα τόσα χρόνια.)
Τα υπόλοιπα, δεν είναι ούτε καν άξια σχολίων για τα συνολικά 156000χιλ που έχω.

Last edited by ALX; 02-08-2011 at 16:28.
Reply With Quote