View Single Post
Παλιό 03-08-2011, 22:08
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αντιτριβικο Motorkote?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυθεντία Θόδωρα, πες μου τι καταλαβαίνεις από τις οδηγίες χρήσης που επικαλείσαι και σου παραθέτω παρακάτω. Απορίας άξιον είναι, που μπερδεύεις τα μέταλλα των σύγχρονων κινητήρων με αυτών του '40 όσον αφορά το στρώσιμο. Έχεις υπόψη σου τι ζόρι τραβάνε στο στρώσιμο τα κυλινδροπίστονα ενός boxer του '40 με έναν του 2010; Ξέρεις πως την παλεύουν με την απαγωγή θερμότητας οι τότε κινητήρες με τους τωρινούς;
Ο μάστορας που 50 χρόνια τώρα κάνει αυτήν τη δουλειά, γιατί βάζει Motorkote σε όλους τους ρεκτιφιαρισμένους παλιούς κινητήρες;
Το MotorKote νομίζεις ότι θα εμποδίσει το στρώσιμο ενός R51 ή ενός R26; Πόσες φορές το έχεις βάλει, και πόσους κινητήρες έχεις στρώσει με και χωρίς Motorkote;

Διάβασε λοιπόν και πες μας που γράφεται αυτό που λες, γιατί εγώ το έχω το κουσούρι να μην διαβάζω οδηγίες χρήσης...

Αν δε σε βοηθάει το πάνω, σου έχω κι αυτό:

Ακόμη περισσότερο, το site της εταιρείας,
https://www.motorkote.com/Products.a...d=18&k=10&c=52

Μήπως μπερδεύεις το Motorkote με κανα άλλο αντιτριβικό;

Υ.Γ. Δοκίμασε κάτι αν θες στο πληκτρολόγιο. Κράτα το shift πατημένο και πάτα δυο πλήκτρα δεξιά από το "L".
που ειναι το δυσνοητο? 60,30ml....ανα λιτρο λαδιου. Δηλαδη αν το σαζμαν παιρνει ενα λιτρο βαλβολινης εσυ θα βαλεις 30 εως 90ml, δηλαδη 910-970ml βαλβολινης συν 30-90ml του μοτορκοτε!!! Τωρα αν σκιαζεσαι για το απο τοσο μεχρι τοσο ακολουθα τον χρυσο κανονα, κοφτο στην μεση υπολογιζοντας το μεγαλυτερο. Δηλαδη αντι για 90 βαλε 45-50 ανα λιτρο λαδιου!
Αν μιλαμε για γραμμαρια βαλβολινης π.χ διαφορικου κανε τις διαιρεσεις και βαλε το αναλογο!
Reply With Quote