View Single Post
Παλιό 06-08-2011, 01:03
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200
Προεπιλογή Απάντηση: Δολομιτες, Ιταλο-Ελβετικες Αλπεις, λιμνες Β. Ιταλιας

...To λοιπον, με το πρωτο που ακολουθουμε πορεια προς Fluela pass, σε μια στροφη, νατα τα Ελβετικα "Στρουμφακια"!!..

(Σημειωση εδω, επαναλαμβανομενη: H αστυνομευση στην Ελβετια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΗ!, οποτε ο σεβασμος στα ορια ταχυτητας, ειδικα στις κατοικημενες περιοχες ειναι επιβεβλημενος!
Τα προστιμα ΔΕΝ! ειναι ακριβα, αλλα αν πληρωνεις 2-3 καθε μερα, αλλαζει το πραγμα!.. )

Ηταν δυο, δεν τους ενδιεφερε τπτ αλλο παρα μονο η αδεια οδηγησης! ("Βρε καλε μου, να και η πρασινη καρτα, να και η αδεια κυκλοφοριας της μοτο, κλπ..κλπ", τπτ αυτοι.. ΜΟΝΟ! την αδεια κυκλοφοριας! Ψιλοκοιταζαν βεβαια και το plexi glass στην πινακιδα, αλλα δεν ειπαν τπτ, τελικα.. )
Ε, τους εδειξα και γω αυτην που εχω (χειρογραφη, απο το 1987! ) και μονο που δεν επαθαν το "κατι ντις τους"!!

Τελος παντων, αφου το συζητησαμε λιγο το θεμα (περισσοτερο κανοντας πλακα) συνεχισαμε το πασσο Fluela, ενα μαλλον αχρωμο και χωρις ενδιαφερον περασμα (Αλλα, πολυ "επιρρεπες" στο να κλεινει, με τα πρωτα χιονια..)

Σταση στο Davos για καφε με σποραδικο ψιλοβροχο, (μια χαρα μου'ρθε! Την προηγουμενη φορα που ειχα περασει απο δω, εν ετει 1998, ειχα φαει την βροχη της ζωης μου, οποτε, παλι καλα! ) και συνεχεια προς Saint Moritz, μεσω Albula pass..

O καιρος ξαναφτιαξε και η διαδρομη ηταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ!

Αρχιζοντας..

..Και συνεχιζοντας, στο πλεον φωτογραφημενο (μαλλον) σημειο της περιοχης..

..Απο μακρυα..

..Απο κοντα..

..Και περνοντας το..

Last edited by black_hawk; 06-08-2011 at 01:09.
Reply With Quote