07-08-2011, 17:23
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black
και μπλουζάκια ΚΤΜ
|
|
Απάντηση: Τι θέλετε να αλλάξει στην επόμενη μεγάλη GS;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.KC
To crown bell ή για πολλούς η καμπάνα της γωνιακής μετάδοσης...πολλοί το καταλαβαίνουν και σα "διαφορικό"...anyway...μικρή σημασία έχει...μιας και τα ρουλεμάν τα παίζουν αργά ή γρήγορα (για 1200 μιλάμε, τα 1100 και 1150 έχουν άλλη σχεδίαση).....ειδικά αυτό το 6013-2RS (ρουλεμάν Νο7)......τουλάχιστον να ήταν SKF ρε παιδιά.....ήμαρτον….μιλάμε αυτό το σύνολο καλείτε να κρατήσει 250 κιλά μηχανής, και κανένα 240 κιλά άμα και είσαι δικάβαλος και τριβάλιτσος…..κοινός….καλά 40ντα.
Επίσης....βρε καλή μου BMW, βάλε και μια Pressure Relive valve κάπου στην κορώνα, έτσι για το ξεκάρφωμα δηλαδή...όλοι οι άλλοι είναι βλάκες που βάζουν
Νομίζω ότι στου 2010 έβαλε.
|

Τώρα κατάλαβα!
Σαφώς κι έχεις δίκιο, αν είναι έτσι τα πράγματα. Τα έχω πει κι εγώ γενικά (όχι ειδικά όπως εσύ γιατί δεν τα ξέρω, δεν έχω ψάξει τη μηχανή ακόμα), όμως μου δίνει την εντύπωση φτήνιας σε πολλά σημεία (πλαστικά, συναρμογή, καλωδιώσεις, ακόμα και αναρτήσεις) που δε δικαιολογούνται από την υψηλή της τιμή. Παρόλο που η αίσθηση όταν την καβαλάω είναι ποιοτική, αισθάνομαι ότι είναι μια καλοκρυμένη απάτη... Μη με φάτε, ίσως δεν αποδίδουν οι λέξεις ακριβώς αυτό που εννοώ. Ο Κώστας όμως μου δίνει απαντήσεις....
Και πάλι όμως, μετά από 9600 χλμ σε 2+ κάτι μήνες, δεν μετανιώνω που την αγόρασα! Ο λόγος είναι η απίστευτη οδηγησιμότητά της, ακόμα και με ΠΛΗΡΕΣ φορτίο σε κακό , πάνκακο χωματόδρομο!
Αυτό με τα ρουλεμάν, αν και απαράδεκτο, φτιάχνεται πιστεύω. Μόλις πάρω χαμπάρι ότι παίζει αντικατάσταση τρέχω σε SKF και KOYO και βρίσκω!!! Τα υπόλοιπα (συμπλέκτης, σύνδεσμοι άξονα μετάδοσης κλπ) βλέπουμε...
Ίσως βελτιωθούν στο υδρόψυκτο του 12, αλλά τότε θα απαξιωθούν τα δικά μας  
|