View Single Post
  #2  
Παλιό 08-08-2011, 16:15
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Μηνύματα: 4,915
Προεπιλογή Απάντηση: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Αυτό που δεν θέλω να βλέπω και εξακολουθώ και το βλέπω, είναι ότι γενικεύεις τη συμπεριφορά μου και δημιουργούνται εντυπώσεις ("θα πρέπει να είσαι, όπως όλοι, λίγο προσεκτικότερος με το πώς προσεγγίζεις στίς συζητήσεις τα μέλη" ..."τα μέλη;") ενώ η συμπεριφορά μου (που αποκλείεται πάντως να φτιάξει μονόπλευρα - υπάρχει και άλλη μεριά που δεν... θίγεται) είναι "κάπως" προς συγκεκριμένο άνθρωπο (και φυσικά ΜΕ λόγο).

Δεχόμενος πάντως όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, όπως προείπα σταματάω εδώ και αν δεν υπήρχε αυτό που γράφω από πάνω δεν θα απαντούσα και στο post σου για να μη δώσω καμία συνέχεια.

Όσο για τον καφέ, δεν ξέρω τι θεωρείς ώριμο (!) και αν διαφέρει από το τι θεωρώ εγώ ώριμο, αλλά καφέ δίπλα σε άνθρωπο που απεχθάνομαι, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, δεν πίνω, είναι και θέμα αξιοπρέπειας. Τον ρωτήσατε αν πίνει εκείνος δίπλα σε εμένα;
Reply With Quote