09-08-2011, 19:40
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Ψυρρη Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adv '07
|
|
Απάντηση: Πιεση λαδιου
Θα εγραφα οταν θα ειχα κατι σημαντικο να γραψω.
Θενκς για το λινκ, το διαβασα αλλα στη δικη μου περιπτωση η ενδειξη αναψε αμεσως με το που την εβαλα μπροστα, οποτε την εσβησα αμεσως.
Το ιδιο βραδυ την εβαλα μπροστα, σκεπτομενος οτι ισως ειχε κολησει η τρομπα? και η μηχανη δουλεψε ρολοι. Ουτε ενδειξη στο καντραν και απο το "φινιστρινι" επιβεβαιωσα οτι τραβαγε λαδι.Την εκανα βολτα 6-7 τετραγωνα και πισω στη πυλωτη. Δουλεψε ρολοι -οπως παντα για τα δικα μου αυτια/ματια-.
Την Κυριακη την εφερα σπιτι στο γκαραζ το βραδυ οδηγωντας με το ενα ματι στο καντραν.Παλι τιποτα.Στη διαδρομη αυτη εφτασε και τη κανονικη θερμοκρασια λειτουργιας (εαν παιζει ρολο).Σταματησα και 2-3 φορες να δω οτι οντως τραβαγε το λαδι. Οποτε προς το παρον φιουυυυυ
Τωρα ακινησια και περιμενω να ανοιξει ο γερακας..... (ισως υπερβολικος ... αλλα αυτους ξερω, αυτους εμπιστευομαι)
Η μηχανη εχει 54000 km και ουτως η αλλως πλησιαζει η αλλαγη λαδιων.
Ολα εχουν γινει στην ωρα τους στο Γερακα.
Το αστειο ειναι οτι στo τελευταιο σερβις (Μαιος 50000km) βαλανε 10W40 βαση της νεας οδηγιας και οταν εψαχνα να αγορασω το ιδιο ακριβως λαδι αναγκαστηκα να παω παλι πανω στο Γερακα γιατι στα κατα τοπους μαγαζια μου λεγανε διαφορες ιστοριες να μου δωσουν παρομοια-καλυτερα λαδια κτλπ...Οχι οτι δεν θα ειχε συμβει αλλα θα το ειχα βαρος.....
Ευτυχως η Αθηνα ειναι αδεια και κινεισαι ανετα με αμαξι....
|