View Single Post
Παλιό 09-08-2011, 20:43
Kimwnas Ο/Η Kimwnas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Athina
Προεπιλογή Απάντηση: Μούδιασμα Καρπών στην οδήγηση - Έχει τύχει σε κανένα ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evan400f Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα εύκολα πρώτα. Σκρίπτ τα οποία έχουν ξεραθεί από την πολυκαιρία και περνάνε πολλούς κραδασμούς στο χέρι.
Θερμαινόμενα σκρίπτ τα οποία κατά κανόνα είναι ποιο χοντρά από τα κοινά με αποτέλεσμα να πιέζετε το κομμάτι τις παλάμης μεταξύ αντίχειρα και πρώτου δάκτυλου. Αυτό έπαθα εγώ όταν έβαλα θερμαινόμενα σκρίπτ. Το έλυσα κουνώντας τα δάκτυλα κάθε λίγο και λιγάκι.
Γάντια σφικτά, μπουφάν σφικτό στα χέρια και ώμους.
Τα δύσκολα αναφέρθηκαν πριν από τους φίλους εκτός από ένα. Μπορεί να ξεκινάει από τον αυχένα. Συνήθως αν είναι από εκεί θα σου μουδιάζει το χέρι και το βράδυ που κοιμάσαι.
Καλά ξεμπερδέματα….

Πλάκα-πλάκα κι εμένα που είχαν ξεραθεί και είχαν αρχίσει να λιώνουν, ένοιωσα ότι περνάγανε κραδασμούς...
Πέρασα από πάνω ένα σετάκι Wilson Pro Overgrip σε κάθε γκρίπ (ταινία για ρακέτες Τέννις) και βρήκα την χαρά μου... Αυξήσαν ελαφρώς την διάμετρο το οποίο εμένα με βολεύει και απορροφάνε τους κραδασμούς τέλεια (και τα θερμαινόμενα δουλεύουν μια χαρά από κάτω).

Το μούδιασμα επίσης μπορεί να το πάθεις κι άμα κουβαλάς στην πλάτη καμιά τσάντα φορτωμένη (κάποιος νομίζω την είχε πάθει έτσι εδώ στο φόρουμ)...
Reply With Quote