View Single Post
Παλιό 09-08-2011, 23:31
nanoshophellas Ο/Η nanoshophellas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: R 1200 GSA 08
Προεπιλογή Απάντηση: τρέμουλο με Metzeler Tourance

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
Ηλία μόλις το κοίταξα και στην δικιά μου που τα φοράει απο μαμα και χωρίς να έχω τα προβλήματα σου, και παρατήρησα να είναι ακριβώς με τον ιδιο τρόπο τα γράμματα που σημαίνει οτι δεν έχει στραβώσει στο συγκεκριμένο σημείο το λάστιχο.
Δεν εχω κανενα λογο να μην δεχθω αυτο που μου γραφεις. Οταν ομως μετα την αλαγη περνω ενα gs που κουναει ζηταω να το δουν και μου λενε θα (αγκαλιασει) και μετα παω στο εισαγωγεα και μου λεει αλες π@π@ρες λεω ανεβα να το πας βολτα να δεις και δεν το κανει λεω βαλε επανω ενα μτχ exp να δεις οτι θα στρωσει και παλι δεν το κανει εσενα ολη αυτη η φαση σου καθετε καλα; Εμενα δεν μου καθετε και γιαυτο τον λογο εκανα την καταγγελια και πραγματικα πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα στο δημοσιο να θελουν τοσο πολυ να βοηθησουν.......Τελος θελω να πω οτι οσο σιγουρος εισαι εσυ οτι καβαλας 1200 αλο τοσο ειμαι και εγω οτι τα λαστιχα εχουν προβλημα! Δεν ξερω αν τελικα θα βγαλω ακρη αλα εδω μεσα εμαθα πολλα ετσι και εγω οφειλω να πω το προβλημα που εχω για να το μαθουν τα μελη και να ξερουν τι να προσεχουν σε ενδεχομενη αλαγη ελαστικων
Reply With Quote