Θέμα: Λαδάκια;
View Single Post
Παλιό 10-08-2011, 10:54
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Λαδάκια;

Χμμμμ.

Το παρακοιτάτε συχνά το τζαμάκι σας μου φαίνεται. Η GS δεν θέλει τέτοια συμπεριφορά, την τιμωρεί.

Επί του θέματος, δεν ξέρω αν το είπα (χάθηκα με τόσα off topic ανάμεσα), τα έβαλα εκείνα τα λάδια, μια χαρά (δηλ. όπως πριν τα βάλω). Φεύγω αύριο ΧΩΡΙΣ την μηχανή (π**τ*ν* κρίση) και όταν γυρίσω θα θέλω καμιά βδομάδα για να πάω για την επίσημη αλλαγή (Ή να την κάνω μόνος μου Ή και με τη βοήθεια κανενός καλού συνφορουμήτη μαζί με καφέ).

Αυτό που σκέφτομαι είναι άλλο. Το προηγούμενο μου service ήταν το πρώτο που έκανα στον Παναγιωτόπουλο. Ξέρει κανείς τι λάδι βάζει; Η Motogenesis βάζει... ότι βάζει (ας μην ανοίξω καμιά κακιά συζήτηση και ζητάει πάλι ονοματεπώνυμα ο Νίκος), αλλά σε 5 χρόνια έχω συμπληρώσει λάδια τρεις φορές. Η μια ήταν απόλυτα δικαιολογημένη (σχεδόν καταλάβαινα το λάδι να καίγεται κολλημένος ώρα σε έναν κλειστό δρόμο στο κέντρο), η άλλη αρκετά... ίσως και η τωρινή, όμως δεν μπορώ να μην το συνδέσω ότι ήταν και μετά το πρώτο σέρβις σε άλλο συνεργείο. Οπότε, ξέρει κανείς τι λάδι βάζουν από μόνοι τους;
Reply With Quote