View Single Post
Παλιό 10-08-2011, 14:43
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΧΕΤΙΚΑ ME BMW R 1200 GS ΤΟΥ '07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Και λιγάκι εμπαθης...με τα GS
Όταν Κάποιος φέρνει παράδειγμα μια ζημιά,που έχει συμβεί στο παρελθόν και αναφέρομαι στου Γιαννη την ζημιά,θα έπρεπε να
Πει ότι ο Παναγιωτίδης την μηχανή την συντηρεί μονος του και δεν παει σε Συνεργειο,οπότε ίσως ο άνθρωπος είχε κάνει κάποιο λάθος στην ρύθμιση των βαλβιδων και κάρφωσε....
Μετα τους αξονες,διαφορικα,αναρτήσεις,σελες,φλας,Σκεπαρνια,κλπ.....ήρθε η ώρα να βγάλουμε και τους boxer ελλατωματικους....
Κάποιοι χρειάζονται διακοπές,να καθαρίσει το μυαλό τους...
Kανε την αρχη πρωτος Κωστα μου!!!!!!

Αντι να αναρωτιεσαι τα παραπανω (περι σερβις στην αυλη του σπιτιου κι οχι σε εξουσιοδοτημενο) καλυτερα ας αναρωτηθουμε ολοι μας ποσοι και ποιοι στα εξουσιοδοτημενα κοιτανε καθόλου τις βαλβιδες κι αν εχουν αισθηση του ''χαλαρου'' απο το ''σφιχτο'' στα διακενα των κοκορακιων!!!
Αν δεις κανενα εκπαιδευομενο πιτσιρικα ετων 16 μην απορησεις.
Ο Γιαννης Παναγιωτιδης εχει γραψει χιλιομετρα επι χιλιομετρων κι εχει κανει ρυθμισεις επι ρυθμισεων στο GS του οποταν, κατ'εμε, εχει περισσοτερη αγαπη στην περιουσια του και περισσοτερη αισθηση του ''χαλαρου'' απο το ''σφιχτο'' στα διακενα των κοκορακιων απο οποιονδηποτε άλλον!

Αντε κι εγω ειμαι εμπαθης με τα GS, ολοι αυτοι που αναφερουν τα προβληματα και σιχτιριζουν (ηπιως /αγριως) την GS ειναι κι αυτοι εμπαθεις? Ο ''τακσιδιωτης'' και ο ανοιξας αυτο το νημα ειναι εμπαθεις?

Μην κρινεις την εξαρεση, εσενα, απο τον κανονα (τους άλλους)!!

Εξάλλου οπως εχεις δει εχω σταματησει να γραφω σχετικα με τα προβληματα των GS και το ποσο αναξιοπιστα, βαση της τιμης αγορας τους, ειναι!!! Αλλοι αναφερονται σε αυτο και μαλιστα συχνα τον τελευταιο διαστημα κι οχι εγω πια!!!

Τελος δεν εχω γραψει πουθενα για ελαττωματικο μποξερ το αντιθετο μαλιστα! Εχω γραψει μονον για αναξιοπιστο συνολο πλην κινητηρα!

Last edited by GeorgeP; 10-08-2011 at 14:45.
Reply With Quote