10-08-2011, 16:01
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: ΣΧΕΤΙΚΑ ME BMW R 1200 GS ΤΟΥ '07
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Kανε την αρχη πρωτος Κωστα μου!!!!!!
ξερεις οτι εγω κανω διακοπες συνεχεια και σταματαω λιγο για δουλεια...
Αντι να αναρωτιεσαι τα παραπανω (περι σερβις στην αυλη του σπιτιου κι οχι σε εξουσιοδοτημενο) καλυτερα ας αναρωτηθουμε ολοι μας ποσοι και ποιοι στα εξουσιοδοτημενα κοιτανε καθόλου τις βαλβιδες κι αν εχουν αισθηση του ''χαλαρου'' απο το ''σφιχτο'' στα διακενα των κοκορακιων!!!
μια χαρα τις κοιτανε τις βαλβιδες στα συνεργεια ...εχεις αντιρηση?????
Αν δεις κανενα εκπαιδευομενο πιτσιρικα ετων 16 μην απορησεις.
Ο Γιαννης Παναγιωτιδης εχει γραψει χιλιομετρα επι χιλιομετρων κι εχει κανει ρυθμισεις επι ρυθμισεων στο GS του οποταν, κατ'εμε, εχει περισσοτερη αγαπη στην περιουσια του και περισσοτερη αισθηση του ''χαλαρου'' απο το ''σφιχτο'' στα διακενα των κοκορακιων απο οποιονδηποτε άλλον!
δεν αμφισβητω τις γνωσεις του γιαννη,αλλα ειναι πιτσαδορος και οχι μηχανικος......το οτι εχει γραψει χιλιομετρα δεν σημαινει οτι ειναι μηχανικος(ο valentino rossi,δεν ρυθμιζει το μοτερ του)...
οταν σκαλιζεις το μοτερ σου,ρισκαρεις λιγακι......
Αντε κι εγω ειμαι εμπαθης με τα GS, ολοι αυτοι που αναφερουν τα προβληματα και σιχτιριζουν (ηπιως /αγριως) την GS ειναι κι αυτοι εμπαθεις? Ο ''τακσιδιωτης'' και ο ανοιξας αυτο το νημα ειναι εμπαθεις?
εχεις διαβασει πολλα προβληματα για τον κινητηρα????
τον ταξιδιωτη τον κατεστρεψες,με την συμβουλη σου να παρει το tenere..... χιλιαδες ευρω χασουρα
Μην κρινεις την εξαρεση, εσενα, απο τον κανονα (τους άλλους)!!
μαλλον οι αλλοι ειναι εξαιρεσεις......οι λιγοι
εκατονταδες χιλιαδες χιλιομετρων γινονται καθε χρονο ,λογικο ειναι να συμβαινουν ζημιες.......μονο οταν τις κρατας στο γκαραζ,δεν χαλανε....
Εξάλλου οπως εχεις δει εχω σταματησει να γραφω σχετικα με τα προβληματα των GS και το ποσο αναξιοπιστα, βαση της τιμης αγορας τους, ειναι!!! Αλλοι αναφερονται σε αυτο και μαλιστα συχνα τον τελευταιο διαστημα κι οχι εγω πια!!!
Τελος δεν εχω γραψει πουθενα για ελαττωματικο μποξερ το αντιθετο μαλιστα! Εχω γραψει μονον για αναξιοπιστο συνολο πλην κινητηρα!
|
αν εισαι καλο παιδι θα σου δωσω το gs μια βολτα......
|