Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Τι θα επιθυμούσα στην επόμενη…
Απλά πράγματα από έναν κατασκευαστή με σοβαρό όνομα.
1, Αντικατάσταση στις αναρτήσεις. Να μην σπάνε κλπ
2, Βελτίωση σέλλας και σωστής θέσης οδήγησης
3,Λιγότερα και πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά
4,Βελτίωση άξονα οδήγησης
4,Σωστός και πιο αξιόπιστος φωτισμός . Αλλαγή λαμπτήρων κάθε μήνα. Έλεος
5, Να μην καίει λάδια
6,Πιο αξιόπιστο μοτέρ. Να μην τρυπάει τους κυλίνδρους
7,Τοποθέτηση σκελετού. Για μια αντικατάσταση να μην λύνουμε όλη τη μηχανή
8, Να εκσυγχρονιστεί στο μοτέρ. Υδρόψυκτη η βελτίωση . Να μην ζεσταίνεται
9,Το σύστημα τροφοδοσίας. Να σταματήσει τους ταχυσυνδέσμους.
10.Να μην φεύγουν οι βίδες από τους κραδασμούς.
11.Αντοχή στις καταπονήσεις
12, Να σουλουπωθεί και να μοιάζει με μοτοσυκλέτα
Θα μπορούσα να γράψω άλλους 88 λόγους αλά ας βελτιωθεί πρώτα σε αυτούς…………………

|
1.σωστο αν και νομιζω οτι απο το 2010 κι επειτα περα του οτι αλλαξαν οι αναρτησεις,βελτιωθηκε και η αξιοπιστια τους.
2.η σελα και η θεση οδηγησης ειναι σε κορυφαιο επιπεδο.
3.σε αυτο θα συμφωνησω αν και φαινεται οτι στο επομενο θα προσθεσουν κι αλλα.προσωπικα ενα abs,αντε κι ενα antispin θα ηθελα και τιποτα παραπανω.
4.τα φωτα ειναι σε καλα επιπεδα στο θεμα φωτισμου,δε θα την χαλουσε ομως και λιγο περισσοτερο φως.
5.οι περισσοτεροι κινητηρες πλεον καινε.
6.δεν ειναι συνηθες φαινομενο αυτο.
7.εδω σηκωνει συζητηση,προσωπικα μου αρεσει οπως ειναι,κινητηρας,υποπλαισιο...ομως συμφωνω οτι για να βαλει ο μηχανικος χερι θα πρεπει να μεινει μονο ο κινητηρας κατι που εκτοξευει το κοστος συντηρησης.αλλα και τι αλλο να γινοταν,πλαισιο?μπα.πιο λογικες τιμες ομως σε τετοιες συντηρησεις,ναι.
8.ερχεται η υδροψυξη.αν και ο κινητηρας δεν ειχε και θεμα με την ζεστη,σε κανονικα επιπεδα οπως και οι περισσοτερες μηχανες ειναι και οι θερμοκρασιες του gs.
9.συστημα τροφοδοσιας???χμ,απλα να μην καιει ευκολα την αντλια θα ελεγα εγω.
10.ποτε δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα με βιδες,στο ρελαντι μονο εχει λιγο παραπανω κραδασμους και στα 170χλμ στα μοντελα 08+ που ο κινητηρας δειχνει μια δυσανασχετηση σε αυτα τα χιλιομετρα λογω κιβωτιου με αποτελεσμα να κανει εναν κραδασμο.
11.συμφωνω σε αυτο.σχεδον 20.000 κοστιζει.
12.η εμφανιση της ειναι κατι αντικειμενικο,εμενα με τρελαινει,μιλαω για το adv,το μικρο δεν μου αρεσει πλεον καθολου,το adv ομως με κατι μικρες προσθηκες ειναι τερας.