View Single Post
  #105  
Παλιό 10-08-2011, 22:34
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Μηνύματα: 3,084
Προεπιλογή Απάντηση: Στη Μύτη του Δολομίτη...!

διαβάζαμε με την σύζυγο για άλλη μια φορά το ταξιδιωτικό σας και πραγματικά το ζηλέψαμε.πήραμε και πολύτιμες πληροφορίες αλλά και απαντήσεις (τελεφερίκ)
μιας και η ανκόνα για εμάς είναι πολύ κοντά και βρήκα φθηνά εισιτήρια για το αυτοκίνητο,μια ερώτηση ακόμη




Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων

Απ' ότι είπε και ο Στράτος (syan) πιο πάνω, τα τέλη κυκλοφορίας (δεν είναι διόδια) τα πληρώνεις στην Ελβετία όταν μπεις σε αυτοκινητόδρομο. Φτάνοντας στο Lugano από το Como, δεν κινηθήκαμε σε μεγάλο δρόμο και πιθανόν γι αυτό δεν πληρώσαμε. Πέρσυ που πέρασα από Ελβετία πάντως, πλήρωσα κανονικά, είναι τα ταμεία στο δρόμο που μπαίνεις, τους ελέγχουν όλους και δεν υπάρχει περίπτωση, αν πρέπει να πληρώσεις, να μην το κάνεις. !
για το πέρασμα στην ελβετία,δεν χρειάζεται βινιέτα αλλά αν βρούμε κάπου ταμείο σαν διόδια πάνω στον δρόμο,απλά να πληρώσουμε?
και αυτό θα ισχύει για την διέλευσή σε όλους τους δρόμους ή θα βρίσκουμε τέτοια ταμεία και παρακάτω?
ευχαριστώ!
Reply With Quote