View Single Post
Παλιό 11-08-2011, 09:40
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΧΕΤΙΚΑ ME BMW R 1200 GS ΤΟΥ '07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
εκαστος στο ειδος του ομως!
καλυτερα να παθει κατι ενω εχω κανει το καθηκον μου,αφου εχω παει τη μηχανη σε συνεργειο εξουσιοδοτημενο και σε ειδικους,παρα να πειραξω κατι εγω και να την πατησω!

το θεμα θοδωρα ειναι οτι ενας μηχανικος της bmw ξερει...,τωρα το κατα ποσο θα προσεξει τη μηχανη και κατα ποσο θα πραξει οτι προβλεπεται ειναι αλλο θεμα!ο καθενας επιλεγει που θα την παει και εχει εμπιστοσυνη!
για το αν μπορει καποιος να βαλει χερι στη μηχανη του ολα ειναι σχετικα!ποιος κρινει το αν ξερει καποιος?ο ιδιος?και πως ξερεουμε οτι δεν εχει κανει υπερεκτιμιση δυνατοτητων?
Για να σου απαντήσω Κωστή σε αυτό που γράφεις εντελώς επιγραμματικά ποτέ δεν βάζουμε χέρι οπουδήποτε στα εργαλεία μας εάν δεν είμαστε σίγουροι για αυτό που πρόκειται να κάνουμε και πόσο μάλλον εγώ που λόγο επαγγέλματος έχω λύση ουκ ολίγες βίδες και μικρο επισκευές διαφόρων ειδών πάνω στα βουνά γιατί δεν γινόταν αλλιώς δλδ δεν μπορούσαμε να μετακινήσουμε το μηχάνημα στο πλησιέστερο συνεργείο (δεν μιλάμε για να κατεβάσουμε μοτέρ έτσι ).

Έχω πολλές ώρες διατριβής με το άθλημα και έχω παρακολουθήσει διαφόρων ειδών και επιπέδων μαστόρους .

Οπότε καταλαβαίνεις ότι είμαι πολύ σίγουρος για ότι κάνω και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στα χέρια μου .

Και τέλος σε κάποια πράγματα η το έχεις η δεν το έχεις Κωστή ότι και να είναι αυτό.

Reply With Quote