View Single Post
  #10  
Παλιό 11-08-2011, 22:50
erasel Ο/Η erasel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Κέρκυρα
Μoto: f650gs 2007
Μηνύματα: 1,372
Προεπιλογή Απάντηση: ... κάθε τόσο ακούω και απο 1 περιστατικό ESA!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι τραγικό πλεον να συνειδητοποιείς πόσο συχνό και πιθανό είναι να σκάσει πλεον η πανάκριβη σου ESA!

Ελεος πια!!!!

Εχω πειστεί πλεόν πως κάποια μέρα θα έρθει και η σειρά μου που θα κοιτάξω απο κάτω και θα διαπιστώσω τα συνήθη ύποπτα λαδάκια κάτω απο το αμορτισερ!

Είμαι δεν είμαι στην εγγύηση ή στην καλή θέληση της 'μαμας' δεν μου αρκει πλεον να ξέρω οτι είναι πολύ πιθανό να μου συμβεί και εμένα και να μετράω μέρες!

Γι' αυτό και θα το ξαναπώ..... τι στο καλό όλο και κάποιοι απο τους ιθύνοντες της BMW Hellas θα το προσέξουν σε ένα forum με 5000 περίπου BMWδάκηδες και οι περισσότεροι GSαδες!

BMW Hellas ξεκίνα επιτέλους την ανάκληση με WP και ESA II τώρα.....!!!!!


Αν και δεν έχω το ίδιο μηχανάκι και καταλαβαίνω περίπου πόσο ωραίο θα είναι να το καβαλάει κανείς και όντως έτσι θα είναι παρ'όλα αυτά έχεις δίκιο έτσι θα όφειλε η bmw !
Δεν φτιάχνεται κάνα συλλογικό γράμμα προς την "μαμά" μπορεί και να οφελήσει
Reply With Quote