View Single Post
Παλιό 12-08-2011, 11:13
donnatella Ο/Η donnatella βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Χαλάνδρι
Μoto: F650 GS 2003
Προεπιλογή Απάντηση: Πόσοι είμαστε με μονοκύλινδρα;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gass Εμφάνιση μηνυμάτων
Σορρυ αλλά θα διαφωνίσω!

Η "σφίγγα" (κίτρινο γαρ με μαύρες πινελιές) τη ζελατίνα του Dakar έχει.
Είμαι 1.80 και τον αέρα τον τρώω στο λαιμό.
Αλλά έτσι και αλλιώς το GSάκι δεν είναι καθαρόαιμο touring.
Άρα ή πάμε σε άλλες λύσεις, ή προσπαθούμε για καλύτερο κράνος.
Την ψηλή ζελατίνα της Puig (Tourenscheibe Puig BMW F 650 F650 GS 04- klar - eBay (item 400232218162 end time Aug-26-11 08:01:16 PDT)) την έχει δοκιμάσει κανείς? Ξέρω ότι με τις χούφτες δεν παίζει η ζελατίνα της Wunderling.
Αφού είπες "sorry" έχει καλώς, αλλιώς θα είχαμε κακά ξεμπερδέματα....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από boynos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω παρει ζελατινα απο την mpf στην καλιθεα καλη ειναι αλλα εχει ημερομηνια ληξεως (δεν ειναι ουτε τοσο καλη ποιοτηκα ουτε μελετημενη ξερετε οπως αλλες σε αεροδυναμικεσ σηραγγες και δεν συμαζευεται)
Εγω ειμαι 1,87 cm και την υγεια μου την βρηκα με αυτην Ζελατίνα -Ergo- F 650 GS/Dakar ψηλή μοντ. 2004 - σήμερα by: Wunderlich - MotoRAID
ειναι κτηνος ειναι μια παλαμη πανω απο τους καθρεφτες καποιος κοντιτεροσ θα κοιταει μεσα απο την ζελατινα εγω ειμαι στο οριο
Παντως επειδη εχω δοκιμαση και αλλες aftermarket εννοω οχι επωνυμες λεω και συμβουλευω καλυτερα να δωσεις καποια λεφτα στην αρχη και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παρα να τα χωνεις συνεχεια
Τι θελω να πω πριν παρω την wunderlich ειχα παρει 2 ζελατινες φτηνες (80 η μια 70 η αλλη ευρω) αν δεν ημουν 'ελληνας' και ειχα παρει την επωνυμη απο την αρχη απλα θα ειχα γλιτωσει 150 ευρω
Θα συμφωνήσω μαζί σου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω βάλει σαν φτηνή και πρόχειρη λύση, δυο ανταπτοράκια λαστιχένια, πάχους 2 εκ στις δυο επάνω βίδες της ζελατίνας (αντικατέστησα τις παλιές με μεγαλύτερες ανοξείδωτες) και με ένα μικρό σπόιλερ, ο αέρας έρχεται στο κούτελο (ύψος 1.83 εκ).

Αυτή τη ζελατίνα της Puig τη ζαχαρώνω κι εγώ, σε μαυράκι βεβαίως, γιατί κρατά και τις γραμμές της "μαμάς" ζελατίνας. Αυτό που δε μόρεσα να τσεκάρω, είναι αν και κατά πόσο είναι ψηλότερη απ' αυτή του Dakar, ώστε να πούμε ότι έχει ένα συν στην κάλυψη. Όσο για την ψηλή της Wunderlich, λογικά κάνει δουλειά, αλλά προσωπικά δε μου αρέσει σαν ομοιογένεια πάνω στη μηχανή.
Και με 'σένα, Νίκο, θα συμφωνήσω. Αμα είναι να χαλάς τη γεωμετρία και την εμφάνιση της μπέμπας... Εμένα θα με ένοιαζε πολύ κι αυτός ο παράγων.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Βάλτε βρε χρώμα στη ζωή σας! τα θέλετε όλα μαύρα!

Reply With Quote