Λαμβάνω πριν από λίγο πμ από συμφορουμίτη:
"Εσύ δεν ήσουν τότε στη Φρεγάτα Λήμνος που είχα έρθει με απόσπαση σαν Αξιωματικός Ελέγχου Αεροπορίας (ΑΕΛΑ) και 10 μέρες που ταξιδεύαμε μαζί στο πλοίο όποτε με έβλεπες στο καρέ Αξιωματικών να καπνίζω μου έβαζες τις φωνές;;; Τώρα το συνδύασα! Στα ελικόπτερα του Ναυτικού, και αντικαπνιστής! ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ!!!"
Κάγκελο. Μεγάλε λέω, μας ξαναπιάσανε, 2 φορές μέσα στο ίδιο ποστ πάει πολύ!

Φίλοι μου, η ιστορία αληθινή πέρα για πέρα!
Έλαβα σήμερα ένα πμ από τον φίλο Νίκο τον ΝΝΝ και με την άδειά του γράφω το ποστ αυτό. Μου θύμισε την μικρή συνυπηρεσία μας κάπου στο 98 ή 99, όταν ως Αξιωματικός της Αεροπορίας αυτός, είχε έρθει για συνεργασία μαζί μας στο πλοίο. Είχαμε πετάξει μαζί και με το ελικόπτερο. Επειδή "καμιά φορά" βγάζω που και που καμιά φωτογραφία, θα ψάξω το αρχείο μου και πολύ πιθανόν να τον εντοπίσω κι αυτόν!
Ο Νίκος τότε πέταγε το Α7. Με το Ναυτικό κάναμε πολλές ασκήσεις συνεργασίας όπου τα Α7 έκαναν εικονικές προσβολές στα πλοία. Για λόγους ασφαλείας είχαμε πάντα στο πλοίο έναν Αξιωματικό της Αεροπορίας για να τους ελέγχει και να τους διαχωρίζει κατά την προσέγγιση.
Για να καταλάβετε το πόσο χαμηλά και κοντά στα πλοία πέταγαν, δείτε τους στη φιλμάτη φωτογραφία. Την είχα τραβήξει από τη γέφυρα του πλοίου. Βλέπαμε και το πρόσωπό τους!
Νίκο χάρηκα πολύ για την (ξανα)γνωριμία και σε ευχαριστώ για το χαρούμενο αυτό μήνυμα!
ΥΓ. Το έχεις κόψει;