View Single Post
  #10  
Παλιό 27-06-2009, 00:20
Alext Ο/Η Alext βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Βριλησσια
Μoto: BMW R1200R
Μηνύματα: 1,033
Προεπιλογή Απάντηση: Άφησε την τελευταία του πνοή o Μάικλ Τζάκσον

Παγκόσμια είναι η συγκίνηση για το θάνατο του Michael Jackson. Μουσικοί όλων των ρευμάτων μίλησαν για του βασιλιά της pop. Ας δούμε μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις.



Madonna: Δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Πάντα τον θαύμαζα. Ο κόσμος έχασε ένα πολύ μεγάλο μουσικό. Τα τραγούδια του όμως θα μείνουν για πάντα.
P Diddy: O Michael Jackson έκανε την μουσική να έρθει στην ζωή μας. Μ΄ έκανε να πιστεύω στην μαγεία. Θα μου λείψει.
Quincy Jones (o παραγωγός του Off The Wall, του Thriller και του Bad): Είμαι συντετριμμένος. Δεν έχω λόγια. Η μουσική που φτιάξαμε ακούγεται ακόμα σε κάθε γωνιά του πλανήτη εξαιτίας του ταλέντου του, της χάρης του και της αφοσίωσης του. Ήταν ένας ολοκληρωμένος διασκεδαστής και η κληρονομιά του θα μείνει για πάντα
Ludacris: Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα υπήρχα ούτε εγώ. Η μουσική του και η κληρονομιά του θα ζει για πάντα.

ΜΙΑ: Το όνομα του ήταν οι πρώτες λέξεις που έμαθα.
Pete Wentz (ο frontman των Fall Out Boy): Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Μεγάλωσα μαζί του. Ήταν ο τελευταίος θρύλος.
Chris Cornell: Θυμάμαι να είμαι έξι ετών και να βλέπω τους Jackson 5 στην ασπρόμαυρη τηλεόραση μας. Ήταν όλοι πολλοί καλοί αλλά αυτός ήταν σαν να έχει φωτοστέφανο. Ήταν σούπερσταρ από τα 12. Ελπίζω τα μίντια να του φερθούν καλά, να αφοσιωθούν μόνο στο ταλέντο του και όχι στα κουτσομπολιά που τον έκαναν να μοιάζει σαν φυλακισμένος. Ήταν παρεξηγημένος.
Paul McCartney: Νιώθω μεγάλη τιμή που δούλεψα μαζί του και έγινα φίλος του. Ήταν ένα πολύ ταλαντούχο παιδί με πολύ ευγενική ψυχή. Η μουσική του θα μείνει για πάντα και οι αναμνήσεις μου απ αυτόν θα είναι πάντα χαρούμενες.
Slash: Πολύ θλιβερά νέα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.
Justin Timberlake: Δεν έχω λόγια. Χάσαμε ένα σπουδαίο πρεσβευτή όχι μόνο της pop αλλά γενικά της μουσικής. Ήταν έμπνευση για πολλές γενιές. Έμαθα πολλά απ αυτών και απόλαυσα όσες στιγμές βρεθήκαμε παρέα. Η καρδιά μου βρίσκεται στους οικείους του.
Jerry Dammers (τραγουδιστής των Special): Ένα από αυτά που ξεχνάμε είναι πόσο σπουδαίος τραγουδιστής ήταν. Ήταν μία από τις κορυφαίες gospel φωνές όλων των εποχών. Ίσως η τελευταία μεγάλη του είδους.
Beyonce: Ο αξεπέραστος Michael Jackson άφησε το σημάδι του στην μουσική όπως κανένας άλλος καλλιτέχνης. Θα είναι για πάντα ο βασιλιάς της pop. Όσοι απ΄ μας είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε, να τον ακούσουμε και να τον αισθανθούμε, νιώθουμε τιμή που ανήκουμε σε αυτή την γενιά.
LL Coll J: Γαλήνη στον βασιλιά. Ήταν ένα από τα παιδικά μου είδωλα. Σε χαιρετώ βασιλιά της pop.
Britney Spears: Για μένα ήταν μία διαχρονική έμπνευση. Είμαι συντετριμμένη.
MC Hammer: Θρηνώ για τον αδερφό μου, τον φίλο μου, τον μέντορα μου και την έμπνευση μου. Έδωσε σε μένα και την οικογένεια μου ελπίδα. Δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς αυτόν.
Boy George: Είμαι σοκαρισμένος και απίστευτα θλιμμένος με το θάνατο του. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη.
Reply With Quote