27-06-2009, 20:53
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
|
|
Απάντηση: Άφησε την τελευταία του πνοή o Μάικλ Τζάκσον
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY
Επειδή το νόμισμα πάντα έχει δυο όψεις, επιτρέψτε μου να βρεθώ στην αντίπερα όχθη.
Ασπάζομαι τη θλίψη των εκατομμυρίων fun του παγκόσμιου αυτού καλλιτέχνη.
Δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει άνθρωπος κάτω των 50 που να μην έχει σιγομουρμουρίσει κάποτε - κάποιο στίχο του Μάικλ Τζάκσον.
Εντούτοις όμως εμένα φίλοι μου προσωπικά δεν με στεναχώρησε καθόλου το γεγονός του θανάτου του διότι ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια μου ήταν παντελώς αδιάφορη η παρουσία του "μαύρου" καλλιτέχνη.
Κάποτε τα άκουγα τα τραγούδια του και εξακολουθώ να λέω ότι υπάρχουν αρκετά κομμάτια που ακόμα και σήμερα μου αναβιώνουν μέσω των αναμνήσεων, σημαντικά κομβικά σημεία της ζωής μου.
Όμως η κατάντια που πήρε τα τελευταία 15 χρόνια η ζωή του με έκανε να μην επιθυμώ να σχετίζομαι (πόσο μάλλον να ταυτίζομαι) με τη πορεία του Μάικλ Τζάκσον
Τα απανωτά σκάνδαλα, ιδιαίτερα αυτά της παιδεραστίας που λόγω των πολλών χρημάτων που διέθετε - την σκαπούλαρε, οι επιλογές του ιδιαίτερα αυτή της αλλαγής χρώματος απαξιώνοντας την έγχρωμη φυλή και κατατάσσοντας τον ως τον μεγαλύτερο ρατσιστή όλων των εποχών και γενικότερα η τρισάθλια ζωή που ζούσε, βουτηγμένη στα ναρκωτικά, έπειτα στα αντικαταθλιπτικά και τέλος στην μανιοκαταθλιπτική απομόνωσή του, εμένα φίλοι μου με κάνουν, προσωπικά να μην έχω κανέναν ενδοιασμό όταν λέω... πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον .... μού'ναι αδιάφορο!
Να με συμπαθάτε οι fun του για την ελαφρώς σκληρή γλώσσα μου αλλά επιτρέψτε μου το δικαίωμα να μην διθυραμβίζω και να μην εξυμνώ τη ζωή ανθρώπων που θεωρώ μιάσματα ή ακόμα και αποβράσματα την σημερινής μας κοινωνίας.
Κλείνοντας, για τη μουσική του και πάλι λέω, … την άκουγα, την ακούω και θα εξακολουθώ να την ακούω!
Με τον άνθρωπο τάχω και ουχί με τον καλλιτέχνη!
Διατηρώντας το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και γνωρίζοντας εκ πρωιμίου ότι κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν μαζί μου, καταθέτω μια εντελώς προσωπική μου άποψη και δεν προσκαλώ κανέναν να την ασπαστεί!
|
συμφωνω απολυτα αν και ηταν για λυπηση λογω του οτι απο 10 χρονων ηταν θυμα εκμεταλευσης απο γονεις,αδερφια,δισκογραφικες,media κ.α.
|