View Single Post
Παλιό 20-08-2011, 00:02
ntsmrtz Ο/Η ntsmrtz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: BMW R1200 GS Αdv, Υamaha XT660X
Προεπιλογή Απάντηση: Από R1150GS σε F800GS.... (οι πρώτες εντυπώσεις...)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από WhiTeRaN Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν λίγες μέρες αποχωρίστηκα το πιστό μου R 1150 GS μετά από 7 έτη και πάνω από 60.000 χλμ συγκατοίκησης.... (βέβαια είναι πια 11 ετών και μετράει 86.000χλμ στο κοντέρ)

Είναι η πρώτη φορά που άλλαξα μοτοσυκλέτα και δεν είμαι όσο το δυνατόν χαρούμενος....Τα αισθήματα είναι μάλλον ανάμικτα...

Από την μια χαίρομαι για την νέα, φρέσκια, ολοκαίνουργια, ΒΜW F 800 GS μου... (απίθανη επετειακή έκδοση...) από την άλλη με στεναχωρεί που έχασα το R 1150 GS.... Τόσα χρόνια... τόσα χιλιόμετρα... χωρίς προβλήματα, με τρομερή αξιοπιστία, με πήγε παντού άνετα και γρήγορα... ταξίδεψα με φίλους, έβαλα τα παιδιά μου πάνω....

Τελικά άλλοι λένε ότι είναι σίδερα και λαμαρίνες... για κάποιους από εμάς υπάρχει ψυχή και σάρκα στις μηχανές μας...

Υ.Γ. Επανέρχομαι με τις πρώτες εντυπώσεις από το F 800GS...
καλορίζική και καλοτάξιδη!!!
το μηχανάκι το είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε (κίτρινο μοντ '08).
ελαφρύ-δυνατό-κοντό γρανάζωμα-ανεβάζει αστραπιαία-καλά φρένα-καλές αναρτήσεις. ό,τι πρέπει για Κρήτη και χώμα! (με καλά λάστιχα στο χώμα θα νιώσεις ότι είσαι ο kinigardner)
ψιλοπροβληματάκια (αρχικά μοντέλα δεν ξέρω για έπειτα): σβησίματα στις στροφές (υπό κλίση), διαρροή από σωλήνα ψυγείου, απαράδεκτη σέλα (νομίζω ισχύει και τώρα..)
το θεματάκι με την σέλα ήταν για μένα πολύ δύσκολο... και φαντάζομαι και για σένα μετά από το 1150. ελπίζω -ειλικρινά- να βρεις λύση. εγώ δεν βρήκα και έτσι πλέον δυστυχώς αποτελεί παρελθόν.
καλά χλμ και πάλι!
(νομίζω τα έχουμε πει μέσω και ενός άλλου παρεμφερούς site... )
Reply With Quote