Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από minaskapetanakis
Οποιος εχει οδηγησει διχρονο γκαζι, δεν το ξεχναει ποτε !!! Αυτη η εκρηκτικοτητα δεν προκειται ποτε να υπαρξει σε τετραχρονο κινητηρα, ουτε η απολαυση, ουτε η μυρωδια επισης !!! Να θυμισω επισης τα Yamaha TDR 250? Φοβεροι διχρονοι κινητηρες με 50 αλογα, διακοσαριζε για πλακα!!!
|
rd350,του ξαδερφου μου αλλα τον περισσοτερο καιρο τον περασε μαζι μου...οταν το χε παρατησει ο ξαδερφος μου και το πηρα εγω,πιτσιρικας τοτε ειχα τρελαθει...ηταν σε αριστη κατασταση,λευκο με κοκκινες γραμμες.πηγαινα σαν τρελος,εκανα συμπλεξιες στις χαμηλες στροφες για να αρχισει απο νωρις τα παντιλικια,το μηχανημα σκοτωνε,ο ηχος του,στριγγλα.χαιρομαι που ειχα την τιμη να οδηγησω ενα τετοιο μοτορι,κι ευχαριστω τον Μεγαλοδυναμο που δεν επαθα τιποτα απο τις τρελες που εκανα.
το tdr απο την αλλη?αλλο εργαλειο.και το 125 πηγαινε σφαιρα.
θυμηθηκα ενα πεσιμο που ειχα φαει με το rd...
στην γειτονια μου ειχαμε ενα γηπεδακι,το χαμε φτιαξει εμεις για να παιζουμε ποδοσφαρο,τον χειμωνα εβγαζε χορταρακια,σαν γρασιδι,ακριβως διπλα ενα χωραφακι γεματο με μαργαριτες,παω λοιπον εγω,να το παιξω μαγκια και αρχιζω να κανω παντιλικια στο χωμα που ηταν ακομα υγρο απο την βροχη,σε μια φαση μου φευγει η μηχανη και που να σταματησει,με τιποτα.παταω λοιπον μπροστινο και παω και πεφτω μεσα στις μαργαριτες αφου πρωτα ειχα παρει μαζι μου αρκετα χορταρια.ωστοσο οι μαργαριτες ηταν πολυ ψηλες και πεφτωντας μεσα χαθηκα

και βρεθηκα αγκαλια με αρκετες απο αυτες

εννοειται οτι ξεραθηκα στο γελιο οταν σκεφτηκα πως ειχε γινει το σκηνικο.μετα που ειδα οτι ειχα γινει μες στην λασπη το γελιο μου σταματησε,η μηχανη δεν επαθε τιποτα ευτυχως περα απο την λασπη που ειχε μαζεψει.
ωραιες εποχες τοτε,ανεμελες.