Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Όντως εμετική. Κρίμα που υπάρχει ακόμη.
|
Γνώμες είναι αυτές.
Ίσως να την εξέφρασα απότομα,πιο κάτω το εξηγώ καλύτερα...
Αλήθεια όμως πως τρέχουν κάποιοι αμέσως για λιθοβολισμό λες και είναι όλοι αναμάρτητοι.δηλαδή τα σενάρια αυτα κανείς δεν τα έχει δει???αφού όλοι το ξέρουμε ότι πολλές τα τρώνε κανονικότατα από μεγαλύτερους,τόσο παράξενο δηλαδή είναι???
Δεν μίλησα για το παιδί κανενός αλλά γενικά.
Δεν έθιξα κανέναν αλλά μίλησα για πράγματα που ξέρουμε ότι γίνονται καθημερινά καλώς η κακώς
Τέλος πάντων δεν αφορά εμένα,βλέπω και δε μιλώ από δω και στο εξής,το πρόβλημα το χει ο τύπος που θα περάσει καλά στην στενή που θα πάει,δεν αφορά λοιπόν εμένα,καλή συνέχεια στο θέμα και συγνώμη που απάντησα έτσι στο θέμα.δεν ήθελα να θίξω.κάθε άλλο.τις βλακείες που γίνονται καθημερινά έθιξα.
Και στο κάτω κάτω εχω διαβάσει και απαντήσεις σε αλλά θέματα που επίσης βρίσκω εμετικες και με μια δόση ότι κάποιοι είναι οι αλανθαστοι κι άλλοι οι ένοχοι αλλά τέλος πάντων,ας μείνει εδώ.δε θέλω συνέχεια και ειδικά μέσα από έναν υπολογιστή.από κοντά είναι διαφορετικά κι από κάθε άποψη,πίσω από ένα pc το να προσβαλω η να με προσβάλει κάποιος δε μου λέει τίποτα.από κοντά οι εξηγήσεις είναι διαφορετικές παρά μέσω μηνυμάτων που πολλές φορές έχουν παρερμηνεία.
Προσωπικα δεν είχα σκοπό να προσβαλω.
Δε χρειάζεται κάποια απάντηση σε μένα,ας ασχοληθείτε με τον ανώμαλο που θα περάσει καλά.
Sent from my Tapatalk