View Single Post
Παλιό 29-06-2009, 09:27
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα Εμφάνιση μηνυμάτων
την επιθεση που δεχτηκα στο φορουμ αυτο απο ατομα που με ξερουν δεν τιν περιμενα.
αντι θα θηκτουν απο την bmw θυκτικαν τα μελοι του φορουμ. αυτο για εμενα ειναι παραξενο.
μπορει φιλε αρκα να μην εχο αποδιξεις οτι σας επιδοτη η bmw αλλα το να δεχεσε επιθεση απο τους διαχιριστες γιατι εβαλες ενα ποστ να ενοιμεροσειw τον κοσμο για το τι γινετε με της μοτοσικλετες της bmw .... πιος ο λογος για τοσο μενος?
ναι μπορει αν ειναι οπος λετε μερικοι το δικο μου σκουπιδι αλλα μιπος καποιοι που διαβασουν σκευτουν οτι και το δικο τους ειναι σκουπιδι που τους εβγαλε τοσα προβλιματα?
οτι γραφω εγω εδω το στελνο και στην γερμανια . γιατι αυτοι δεν αγαπανε την bmw που στο κατω κατω απο αυτην τρονε? γιατι δεν θηγονται?
αντι να μου κανουν αυτοι αγωγη που ας πει κανεις οτι ενοιμερονοντας τον κοσμο χανουν πελατες , με απιλεις εσυ οτι θα μου κανεις αγωγη? σε ξαναροτο δεν σου φενετε παραξενο.
μεταξυ καποιων <<φιλων πιστευω>> που μηλανε και γραφουν τοσο καιρο το να σου πει καποιος οτι με εθηξες χορεις να του εχεις επιτεθη προσοπικα και να σου επιτεθη αυτος, καποιος δεν ειναι παρεξενο? οποτε μην εισαι τοσο ευθηκτος δεν επιτεθηκα προσοπικα σε κανεναν του φορουμ οτι γραφω το κανω να βλεπει ο κοσμος και να φιλαγετε. οπως ειπε καποιος συνφορουμιτης σε αλλο φορουμ .<< δεν δεχομε σε αυτην την εταιρια και με τον τιμοκαταλογο που εχουν ουτε ενα σκουπιδι να βγενει στην παραγωγη>> και συμφωνο απολιτα. οποτε θα φωναζω οτι φτιαχνουν σκουπιδια για να τα ελεγχουν ακομα και βιδα βιδα. και σου λεω εγω αν δεν τα γραψω και παρει καποιος αλλος φιλος σου η συγκενης σου? θα το ηθελες να τραβιξει αυτα που τραβαω? τοτε και εσυ θα βγης και θα φωναζεις οχι αλλα σκουπιδια απο την bmw και ας ειναι το δικος σου το τελειο.
λογο του οτι δεν εχω χρονο λογο του οτι με τον τραυματισμο μου εχουν μινει πισο οι δουλιες μου δεν μπορο να μπενο συνεχεια. οπως και δεν εκατσα να διαβασο και τις 5 σελιδες που εχουν γραψει.
αλλα επιμενο σε κατι ...
οσο βγαζει εστο και ενα στα 1000 που ειναι σκουπιδι δεν εχει σιμασια αν ειναι δικο μου η οχι θα φωναζω για να προστατευσω τον κοσμο και να παψουν να βγαζουν ακομα και αυτο το ενα το σκαρτο.
ξεκολιαζομαστε να βγαλουμε τα λευτα που τα πληρωνουμα δεν τα βρισκουμε στον δρομο ουτε στα σκουπιδια για να μας πουλανε σκουπιδια
ολοι ειδαμε με συμπαθεια το προβλημα σου αλλα δυστυχως ετσι οπως το χειριστηκες εθιξες το forum αλλα και εμας προσωπικα!προσπαθησε να μη βλεπεις εχθρους παντου και αναγνωρισε τα δικα σου λαθη!
επισης ειναι παιδιαστικο να πιστευεις οτι τη σημερινη εποχη μπορει να υπαρξει εστω μια εταιρεια παραγωγης οποιουδηποτε ειδους που να εχει 100% επιτυχια στο προιον που παραγει!
τελος απορω πως βγαζεις συμπερασματα και κρινεις απο τη στιγμη που δεν κανεις τον κοπο να διαβασεις ,οπως ο ιδιος παραδεχεσαι,καν τα μηνυματα που καθισαν και εγραψαν τα μελη του forum!και καταλαβε καλα οτι ουτε αυτοι ειναι αργοσχολοι αλλα ασχοληθηκαν μαζι σου!!!
Reply With Quote