Απάντηση: Νώντας ...η κακιά στιγμή!
Εχω πραγματοποιησει 4 μεγαλα ταξιδι στο εξωτερικο με την γυναικα μου και δεν ξερω ποσα στην Ελλαδα. Παντα δικαβαλοι, γιατι η γυναικα μου δεν οδηγει μηχανη. Παντα ειχα στο μυαλο μου οτι αν γινει κατι θα σκοτωθουμε και οι δυο και τα παιδια μας θα μεινουν ορφανα!
Οταν πηγα μονος μου στην Σουηδια, πανω στο tankbag ειχα την φωτογραφια της οικογενειας μου, για να τους βλεπω συνεχεια και να εχω παντα στο μυαλο μου να μην κανω επικινδυνη οδηγηση, ωστε να γυρισω πισω σωος και αβλαβης.
Ομως η μοιρα μας πιστευω οτι ειναι προδιαγεγραμμενη. Μερικες φορες ισως να την προκαλουμε λιγο περισσοτερο και καποιες φορες να την γλυτωνουμε και καποιες αλλες οχι.
Μπορει να ηταν λαθος εκτιμηση η προσπεραση αυτη αλλα δεν εχει καμια απολυτως σημασια. Σημασια εχει οτι χαθηκε ενας ανθρωπος, ο οποιος μαζι με την γυναικα του εκαναν αυτο που αγαπουσαν. Καβαλουσαν μηχανες και ταξιδευαν.
Το οτι γλυτωσε η Ελενα επειδη οδηγουσε αλλη μηχανη και δεν ηταν συνεπιβατης ειναι αστοχη παρατηρηση και απρεπης, γιατι χαθηκε ο ανθρωπος που αγαπουσε και παντρευτηκε.
Δυστυχως υπαρχουν αλλοι οπου παρ ολο που οδηγουν μ αυτο που λεμε, "ταυτοτητα στο στομα" και διχως καμια απολυτως προστασια την γλυτωνουν. Και παλι ομως δεν εχει καμια σημασια γιατι ολοι ανθρωποι ειμαστε και εχουμε δικαιωμα στη ζωη.
Ειμαι πραγματικα συγκλονισμενος και ευχομαι η Ελενα να βρει τη δυναμη να συνεχισει τη ζωη της. Και φυσικα, οπως οι πιλοτοι μαχητικων αεροπλανων οταν πεσει το αεροπλανο τους αμεσως καβαλανε αεροπλανο, ετσι κι αυτη δεν πρεπει να σταματησει να οδηγαει μοτοσυκλετα. Σιγουρα ο Νωντας δεν θα το ηθελε να το κανει.
Καλο ταξιδι αγαπητε Νωντα και ο Θεος ν αναπαυσει την ψυχη σου και να εισαι παντα κοντα στο ανθρωπο που αφησες πισω.
|