Απάντηση: Διώκεται 55χρονος για παρενόχληση ανηλίκων
Φιλαράκια "τρέμω" μη μου έρθει στο ιατρείο καμιά 16χρονη χωρίς μπαμπά ή μαμά ή συνοδό τελοσπάντων.
αν και το θέμα του νήματος είναι ο πορνόγερος, δυστυχώς σε αυτά που γράφουν ο ταξιδιώτης, ο ντινό και λοιποί υπάρχει αλήθεια και μάλιστα μεγάλη.
μου έχει έρθει στο ιατρείο όχι 16χρονη, αλλά 13χρονη με ντεκολτέ που δε φορά ούτε ενήλικη γυναίκα. το στήθος φόρα παρτίδα και δυστυχώς συνοδεία του πατέρα της. ήταν και περήφανος ο #######! η μάνα της πάλι πως το επέτρεψε να πάει στο γιατρό έτσι, όταν μάλιστα ξέρει ότι σε μένα ο/η ασθενής είναι τελείως ξαπλωμένος. Για να μη σας τα ζαλίζω, είπα στη βοηθό να μην της βάλει πετσέτα για να δω τι θα κάνει. η πιτσιρίκα, όση ώρα δούλευα, με κοίταζε μέσα στα μάτια για να δει να θα κοιτάξω τα βυζιά της.
μου ξανάρθε ακόμη μερικές φορές με τέτοιο "χάλι" κι όταν πιά το πήρε γραμμή ότι δεν παίζω το παιχνιδάκι της σταμάτησε να έρχεται με τέτοιο ντύσιμο.
Οι "άρρωστοι" ενήλικες ανήκουν στην ψειρού και τους ταιριάζει η κοινωνική απαξία κι η τιμωρία.....
Πολλά πιτσιρίκια έχουν όμως "ξεφύγει" κι αυτό είναι ευθύνη των γονέων πρωτίστως.
|