View Single Post
Παλιό 28-08-2011, 18:36
Dent Ο/Η Dent βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: 1200 GS (07)
Προεπιλογή Απάντηση: MONTENEGRO – "Yes, of course" :-)

Οι μερες κυλουσαν με την αισθηση της γλυκιας προσμονης που διακατεχει τον καθεναν μας πριν απο το ταξιδι.
Ωσπου μια μερα εγινε γνωστο οτι το οδοιπορικο μας θα συνδραμουν οι ειδικες δυναμεις με το προσωνυμιο PanVas.
Δεν λεω, λαμπρη περιπτωση ατομου, με ονομα βαρυ σαν ιστορια και ενα βιογραφικο που κανει τον Ψινακη να κοκκινιζει απο ντροπη, αλλα τι θελει μαζι μας?
Τι εμπλεξε και χρειαζεται αυτος.
Μηπως κολλησε το θεμα της βιζας και ερχεται να καθαρισει.(Την αλλη φορα για Αλγερια εκανε 1 χρονο να την εκδωσει, εδω ποσο θα παρει?)
Μην τυχον και μου λενε ψεματα και παρουμε κατευθυνση προς καμια Λιβυη, (οποτε λογικη μου φαινεται η παρουσια του σαν εμπροσθοφυλακη σε πιθανη αποδραση του Κανταφι)

Αυτες οι σκεψεις ταλανιζαν το μυαλο μου ωσπου οι συνταξιδιωτες αποφασισαν να ξεδιαλυνουν το νεφελωδες τοπιο.
1.Για Montenegro δεν θελει βιζα καρδια μου!
2.Ο Ανθρωπος ερχεται για ενα ποτο γιατι ειναι κοντα στο σπιτι του.
Σε αποδειξη των ανωτερω και για να μην πλαναται καμια αμφιβολια στην περιρρεουσα ατμοσφαιρα θα ερθει μαζι του και ο ετερος καππαδοκης ο Billyboy.
-Οχι-οχι αυτον ρε παιδια,οχι τον μανουλα!
Αυτος ειναι τσακωμενος με ολους τους εξουσιοδοτημενους της Ευρωπης ,της Μεσης Ανατολης και βαλε. Τους τηλεφωνουσε χαραματα για να τους συμβουλευτει για τις πιο απιθανες μηχανικες βλαβες.Να φανταστειτε οτι μαζι του δεν κουβαλαει πια ρουχα παρα ζαντες,ροποκλειδα,μπαταριες και λαδια.

Οι διαβεβαιωσεις του Στρατου οτι ολα θα πανε καλα προς στιγμη με καθησυχασαν,αν και οι ελπιδες μου για ανεμελο ταξιδι αποδειχτηκαν φρουδες.
Με αυτα και με εκεινα γιναμε πεντε.Οτι πρεπει δηλαδη για ενα διπλο στο ποδοσφαιρο αλλα για μοτοβολτα δεν ξερω.Οψομεθα.

Συνεχιζεται
Reply With Quote