Θέμα: Evvoia pass video
View Single Post
Παλιό 29-08-2011, 17:25
capo Ο/Η capo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: Αλιμος
Προεπιλογή Απάντηση: Evvoia pass video

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Και γω συμφωνώ ότι κανείς δεν είναι αναμάρτητος και όλοι μας (μιλάω για τον εαυτό μου) έχουμε κάνει αρκετά χειρότερα και πιο επικίνδυνα από αυτό που έδειξες.

Από κει και πέρα όμως επειδή όπως λες είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας, δεν διαφημίζουμε ούτε επικροτούμε ενέργειες σαν του να κάνεις εντούρο με σορτσάκια και ξεκράνωτος και να το μοντάρουμε με μεράκι σε βίντεο προβάλλοντάς το σε πάρα πολλούς αναβάτες. Ούτε μετράει το "εγώ του το είπα, αυτός δε μ' άκουγε", ή "πήγαινα σιγά μη χτυπήσουμε" που δεν πηγαίνετε σιγά. Την άλλη φορά αν πράγματι ενδιαφέρεσαι για τον άμυαλο φίλο σου, δεν θα τον "θαυμάζεις" τραβώντας τον βίντεο από πίσω...

Αν όντως έχεις δει πολύ χειρότερα και ασχολίαστα εδώ μέσα, θα είναι ενδιαφέρον να μας τα ξαναδείξεις.
Λοιπόν επειδή έχεις ξεφύγει λίγο
Δεν επικροτώ και δεν προβάλω και δεν θάυμασα τον φίλο η οποιονδήποτε.
Απο την στιγμή που ο ίδιος λες ότι εχεις κανει χερότερα και πιό επικίνδυνα πέφτεις στην ίδια παγίδα με το να προβάλεις τα χειρότερα σου.
Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοι επίσης να λέιπουν θα έλεγα.
Κράτα τους για τον εαυτό σου και την προσωπική σου άποψη.
Οσο για το αν εχω δει πολυ χειρότερα και δεν τα σχολίασα έιναι γιατι δεν θελω να διογκωσω παραπάνω ενα κακώς κείμενο όπως κανεις εσύ τώρα.

Αστο να παει.
Reply With Quote