29-08-2011, 17:53
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Πάει το μηχανάκι…
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix
Τιποτα δεν συμβαινει φιλε. Μια χαρα ολα.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix
Απλα κοιταξε να δεις αν εχεις στον τραπεζικο σου λογαριασμο 2200ευρω για μοναδα ABS!
Δυστυχως...!
|
Γιατί ρε παιδιά μονάδα ABS? Δεν είπα πουθενά ότι δεν λειτουργεί το ABS, ίσα – ίσα. Το δοκίμασα και λειτουργεί μια χαρά. Κάτι άλλο θα είναι…
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
ούτε κοντέρ είχες ???
|
Απόσπασμα:
παίζει να μην πατάει καλά πίσω από τα όργανα η φίσα και να κάνει διακοπές και να μπερδεύει και την ένδειξη του ABS ???
|
Μακάρι να παίξει κάτι τέτοιο.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Καμμία σχέση το ABS άμα ταυτόχρονα δεν παίζει το κοντέρ. Κάποια επαφή είναι όπως σου λένε και παραπάνω.
|
Τέτοια σχόλια… μάλιστα. Μου φτιάχνουν την μέρα.
Απόσπασμα:
gemara...... δεν είπα εάν δουλεύει το ABS....είπα εάν επηρεάζεται το ρεύμα από "προβληματική" φύσσα και το λαμπάκι και δίνει βλάβη......παλιοχαρακτήρα...
|
Απόσπασμα:
θα μπορούσε να δοκιμάσει εάν δουλεύει το ABS με ένα προσεκτικό φρενάρισμα και να συνδιάσει την ένδειξη στο λαμπάκι με το εάν δουλεύει το ABS... το έκανα Βασίλη… μια χαρά.
απλά είδα ένα "προβληματικό" καντράν και είπα την ...εξυπνάδα μου
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander
Σωστά λέει ο Γιώργος........Χρήστο ξεκίνα πρώτα από τα όργανα και μετά βλέπουμε....!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander
Για Πες μας και τι χρόνιας είναι το μοντέλακι..
|
2005, διοικητά μου.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Είναι αυτό που φωνάζω Χρόνια τώρα.
Ποιότητα κάτω του μετρίου.
Τη φορτώσαν τη μηχανή με ένα σωρό ηλεκτρονικά παγιδεύοντας τον κόσμο και αξιοπιστία μηδέν. Τι να πείς πάνω σε αυτό. Καλό αποτέλεσμα να έχεις. Πάντως δεν δουλεύει ούτε το κοντέρ σου.
|
Γεια σου ρε Νάπο. Σε ευχαριστώ και για την επισήμανση του κοντέρ.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Eσεις δεν δικαιουστε να μιλατε διοτι εισαστε Βαραντεροχοντακηδες!!!!! Δεν εχετε το δικαιωμα να ανακατευστε διοτι δεν εχετε αυτο το υπερλαμπρο αστερι που λεγεται 1200GS!!!!Ισως να εισαστε και σε λαθος φορουμ για μερικους!!!
Αφηστε λοιπον τους κατοχους αυτου του αστεριου στον πονο τους και περιοριστειτε σε ευχολογια.
Ειναι καλυτερα για την ψυχοσυνθεση, του αγχους (που θα με αφησει αραγε) αλλα και την ζηλεια ορισμενων για αλλα τιποτενια μηχανακια αλλα παναξιοπιστα αφου η αξιοπιστια των 1200 GS διαβαινει τις πυλες του Αδη!!
|
Βρε καλως τον…
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PACO
πηγαινε πιο "ομαλα" φιλε...φαναρι πισω σε σχεση επαφη λαμπας..μπαταρια οπως ειπε καποιος..δυναμο αν παραγει επαρκη ρευμα...και τελος μοναδα...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PACO
Δες με ενα βολτομετρο τι ρευμα σου βγαζει σβηστο.εν αναμονη,αναμενο και αναμενο πατωντας φρενο+φλας προβολακια και οτι εχεις..πρεπει να εχεις συγκεκριμενα volt...
OXI ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ 2200Ε.....ευχομαι να μην ειναι/....
|
Και πού να τα ξέρω να τα κάνω όλα αυτά εγώ kardia mou…
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA
Εγγύηση δεν παίζει η <παράταση> γιατι τα λεφτά ειναι πολλά??
|
Είναι λίγο παλιό… του ’05.
Πολύ θα ήθελα να είναι κάτι του παλιού στυλ, που το φυσάγαμε με πεπιεσμένο αέρα – έφευγε το σκουπιδάκι και όλα καλά.
Σήμερα όλη μέρα, δεν έκανε τίποτα. Θα δείξει.
|