Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Και σου ξαναλέω γιατί δεν με κατάλαβες.
1. Το ότι ανεβάζεις βίντεο με τον ξεκράνωτο φίλο σου είναι και λέγεται προβολή. Και το έργο στο σινεμά που βλέπουμε ή στην τηλεόραση, προβολή λέγεται. Άλλη λέξη στα ελληνικά δεν βρίσκω να χρησιμοποιήσω. Εκτός αν το ανέβασες για να μας δείξεις τα "κακώς κείμενα" των μοτοσυκλετιστών, οπότε ανακαλώ όλα όσα έχω γράψει και απολογούμαι γιατί δεν κατάλαβα τον σκοπό σου.
2. Δεν έχω προβάλει τίποτε στο φόρουμ από τα χειρότερα και πιο επικίνδυνα που έχω κάνει. Αυτά ναι, τα κρατάω για τον εαυτό μου και την προσωπική μου άποψη. Οπότε δε βλέπω και την παγίδα.
3. Δεν έκανα απολύτως κανέναν προσωπικό χαρακτηρισμό σε σένα. Αντιθέτως εσύ με προσβάλλεις προσωπικά λέγοντάς μου ότι έχω "ξεφύγει". Αδόκιμη και προσβλητική έκφραση όταν δεν κάνεις πλάκα.
Συνέχισε να κάνεις το κέφι και το χιούμορ σου με τα ωραία βίντεο που ξέρεις να φτιάχνεις, αλλά πρόσεχε λίγο τα "σκηνοθετικά λάθη". Το ότι εσύ σωπαίνεις και δε μιλάς σε ένα κακώς κείμενο, δε σημαίνει ότι έτσι πρέπει να κάνουν όλοι. 
|
Φιλε μου καταλαβαίνεις νομίζω πολύ καλά όσα ανέφερα.
Το θεμα προσβολής πάει σε χαρακτηρισμούς π.χ. "αμυαλος" και οταν αναφέρεσε σε φιλο μου, ναι για μενα είναι προσωπικο.
Δεν σωπασα ποτε ουτε προκειτε να το κανω απλά επισυμαίνω κατι που με ενοχλει με τροπο που δεν θα θιξω κανεναν.
Και αυτο πρεπει να το κανουν ολοι.