View Single Post
Παλιό 30-08-2011, 08:27
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ράλι στο χρηματηστήριο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν μπορει να ζητήσει κανείς από μια ιδιωτική εταιρεία νά παίζει το ρόλο του ....ΙΚΑ και να μοιράζει (μοίραζε) λεφτά.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Η εταιρεία έχει σαν αρχή τη μεγιστοποίηση του κέρδους με το ελάχιστο δυνατό κόστος όπου μεγάλο ποσοστό αυτού μοιράζεται συνήθως στους μετόχους....εμένα, εσένα και μεγάλους θεσμικούς επενδυτές όπως το ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και λοιπά ταμεία, Ελληνικά ή μη
ναι κύριοι, το αν μπορεί ένα ταμείο να μοιράζει συντάξεις και παροχές ίσως να οφείλεται στην απόδοση κάποιας επένδυσης σε κάποια τράπεζα....

Aν απαντάς σε εμένα Βασίλη αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι ο Άραβας μπόρεσε και εξαγόρασε μπιρ παρά. Και εμείς είμαστε και χαρούμενοι.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Eξηγησε επισης οτι τα δις καθαρα κερδη ειναι λογιστικα και οχι ρευστο στα ταμεια τους! Τα οποια λογιστικα κερδη σαν ομολογα του Δημοσιου που εγιναν ειναι -50% της ημερας αγορας τους!!! Εξηγησε επισης οτι ο Αραβας δεν εξαγορασε τις τραπεζες αυτες, τα 500,000,000 που δινει σε αυτες ειναι πολυ λιγα για να τις εξαγορασει, ειναι απλα ο κουμπαρος της παντρειας κι εγγυητης οτι ''ολα θα πανε καλα''. Ποιος άλλος θα μπορουσε να το κανει αυτο περαν απο μια πετρελαιοπαραγωγο χωρα με βλεψεις μεγαλων επενδυσεων στην Ελλαδα απο τις οποιες θα ωφεληθουμε ολοι?

Μη – μη – μη. Σε παρακαλώ. Μην με σκοτώνεις έτσι σιγά – σιγά… κάποτε υπήρχε η ‘Αυριανή’.

‘’Ζημίες προ φόρων 956 εκ. € εμφάνισε η Eurobank για το πρώτο εξάμηνο του 2011.’’

Λογιστικές? Φαντασθείτε τι έχει να γράψει στο 2ο. Μάλλον όμως θα ξέρετε πράγματα που εγώ αγνοώ.

Καλά να πάθουν όμως, διότι αισχροκερδούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν. Και έπεται συνέχεια. Με τον δε, σοβαρό ηγέτη, Γιωργάκη να το βλέπει ως ένα καλό σημάδι υγιούς οικονομίας και εξόδου από την κρίση. Θα έλεγα ότι παίρνει ληγμένα, αλλά τον είδα σε ένα ξενοδοχείο για σοσια-ληστές και πρέπει να έχει πάει ένα βήμα πιο πέρα.

Άλλωστε το βλέπουμε συχνά σε φάσεις υγιούς οικονομίας… οι τράπεζες είναι σε καθημερινά deals συγχωνεύσεων και εξαγορών τους από άλλους για μπιρ παρά. Όταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο… οι αγορές ανησυχούν. Άσε που οι τράπεζες θορυβημένες αναρωτιούνται σε κρυφές, από τους παιχταδόρ, συνεδριάσεις: Μα γιατί δεν με εξαγοράζουν τζάμπα? Τι έχω εγώ? Δεν είμαι τόσο όμορφη όσο οι άλλες?

Καλά κέρδη στους… παίχτες.
Reply With Quote