
30-08-2011, 14:37
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Καλά θα τρελαθούμε τελείως.
Δηλ το vara στερείτε ποιότητα και εμφάνισης. Βάλε και την αξιοπιστία για να είσαι μέσα.
Ναι δεν έχει δείκτη καυσίμου. Και λοιπόν τι έγινε δεν σου αρκεί η ενδεικτική λυχνία.
Ξέρω πολλά Γερμανικής κατασκευής και που το έχουν δεν δουλεύει η όταν δείχνει δεν είναι αξιόπιστο. Για ψάξε σε προηγούμενα άρθρα που κάποιοι έψαχναν να βάλουν έχτρα δεξαμενές καυσίμου μαζί τους.
Για αυτή την ποιότητα μας γράφεις…….
|
αναφέρεσαι σε θεματάκι στα πρώτα F800GS που λυνόταν σε 5 λεπτά στα πλαίσια ανάκλησης στο πρώτο service.....ίσως και κάποια από τα πρώτα 1200GS που με ένα restart όλα έφτιαχναν......ο Γιαπωνέζος ήρθε ποτέ να σου πει ότι χρειάζεσαι βρε αδερφέ κάτι να σε βοηθήσει να σου κάνει τη ζωη εύκολη ??? ή θεωρεί ότι πχ με τον δείκτη καυσίμων κινδυνεύει να χάσει την αξιοπιστία της λόγω πιθανής δυσλειτουργίας και εφόσον το δίκτυο επισκευαστών είναι αλλόκοτο και μπερδεμένο με καλούς μηχανικούς, λαμόγια, κλεφτρόνια, εισαγωγες, παραεισαγωγές και άκρη δεν θα βγάλει ο ιδιοκτήτης ποτέ με την εγγύηση ????
άσε που αν βγει και κάτι στραβό ο υπεύθυνος του εργοστασίου θα πρέπει να κάνει χαρακίρι να ξεπλύνει τη ντροπή και πού καιρός για...αίματα
μυστήριοι αυτοί οι Γιαπωνέζοι......
|