View Single Post
Παλιό 30-08-2011, 15:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ράλι στο χρηματηστήριο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι οι Καταριανοί ανοίγουν πόρτα για το χειμώνα. Το πήραν χαμπάρι ότι πολύ σύντομα οι μισθοί των Ελλήνων θα είναι κάτω κι από αυτών των Ασιατών μεταναστών στο Κατάρ και θα βγάλουν πολύ χρήμα με ελάχιστο κόστος. Και τους ευχαριστούμε κι από πάνω, όπως θα κάνουμε με τους Γερμανούς και τα φωτοβολταϊκά. Με αυτό το φούμαρο πάλι;! Για να δούμε πόσο σύντομα θα αρχίσουν να χάνονται περιουσίες στην επαρχία; Αλλά μέχρι τότε θα λέμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι Γερμανοί επιχειρηματίες. Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε.
Στην ελλαδα της ευρωπης ζουμε Γιαννη κι οχι στην Κινα της Ασιας! Οι ασιατες αυτους τους μισθους ειχαν κι εχουν, στην ελλαδα και στην ευρωπη αυτους τους μισθους εχουμε και αυτους θα εχουμε!
Και στην Βουλγαρια αυτους τους μισθους ειχαν κι αυτους εξακολουθουν να εχουν...αυξανομενους σιγα-σιγα!!
Συλλογικες και κλαδικες συμβασεις δεν θα υπαρχουν, και καλα θα κανουν να μην υπαρχουν! ''Ο χαμηλοτερο μισθος κυριε ειναι τοσο κι αναλογως παραγωγης θα πληρωνεσαι παραπανω ¨η θα παιρνεις αυξησεις'', οτι δηλαδη γινεται σε ολο τον σωστο κοσμο! Τι θα πει συλλογικη συμβαση εργασιας? ¨η δινεις τοση αυξηση ανα ετος¨η κατεβαζω τον κοσμο σε απεργια? ειναι λογικη αυτη?
Εφτασα να παιρνω Γιαννη και 4000 μισθο καθαρα πριν απολυθω με συλλογικη συμβαση, βαση ετων προυπηρεσιας, τα 1700!!!!! Ξερεις γιατι? διοτι 16 ωρες την ημερα παρηγαγα κι εφερνα στον εργοδοτη μου τα 3πλασια απο οσα επαιρνα!! αυτο θα πει παραγωγηκοτητα κι ανταμοιβη αυτης! Θα μου πεις ετσι σκεφτονται ολοι? Οχι, δεν σκεφτοντουσαν ετσι μεχρι τωρα αλλα θα αναγκαστουν να σκεφτουν ετσι διοτι ο παραγων χρημα υπαλληλος θα του φυγει και θα παει αλλου να το παραξει!

Τι εννοεις θα χαθουν περιουσιες? Δηλαδη τα χωραφια που εχω στην Μανη θα μου τα παρουν ετσιθελικα οι Γερμανοι? με ποιον τροπο?
Reply With Quote