View Single Post
Παλιό 30-08-2011, 15:17
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε φανάρια επί της Βουλιαγμένης σήμερα και ενώ περίμενα στο κόκκινο για περάσω κάθετα με περνάνε δίπλα μου, και μένα και το κόκκινο, σβουμ σβουμ δυο μηχανές. Ξεκράνωτοι και χωρίς πινακίδες.

Τους προλαβαίνω με το που ανάβει πράσινο, πάω δίπλα στον έναν, "αστυνόμοι;" του λέω;;;

Με διάπλατο το χαμόγελο και ελαφράν αμηχανία αγελάδας, μου λεει:"Χεχε, τι να κάνουμε;;;"

Αράζουν αμέσως μετά σε γνωστή καφετέρια που βλέπω συχνά να είναι αστυνομικές μοτοσυκλέτες. Σήμερα ήταν άλλες δυο εκεί.

Φεύγω. Η πίεση χτυπάει κόκκινο. ^%^$&*^&* σκέφτομαι μέσα μου, σας πληρώνουμε για να εφαρμόζετε το νόμο και να προστατεύετε τους πολίτες και εσείς αμαυρώνεται τη φήμη του μοτοσυκλετιστή με την παιδεία που έχετε και με το μυαλό που κουβαλάτε...

Δεν κάνω 200μ πιο πέρα και βλέπω άλλες 2 αστυνομικές μοτοσυκλέτες να έχουν σταματήσει παπάκι ξεκράνωτο... Τι βιάστηκα να μιλήσω; Αφού υπάρχουν και ενσυνείδητοι συνάδερφοι τους μοτοσυκλετιστές που εφαρμόζουν το νόμο....

Με τις υγείες μας και ζήτω που καήκαμε.
Γιώργο θα συμφωνήσω και με τα κράνη και με τις πινακίδες (εκτός αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα και σταμπαρονται).
Αλλά διαφωνώ βρε συ Γιώργο με το ``σας πληρώνω``.
Είναι άσχημη και άδικη θα έλεγα, στα αυτιά μου βέβαια, η τοποθέτηση αυτή. Εννοείς μάλλον ότι πληρώνεις φόρους και ότι από εκεί το κράτος βγάζει προυπολογισμό, όπου πληρώνει μισθούς.
Σαν αστείο θα πω, τώρα πληρώνει η Ευρώπη με τα δανεικά
Και σαν σοβαρό ότι με το σκεπτικό αυτό, ούτε εφορία π.χ. πρέπει να λειτουργεί, ούτε ο στρατός π.χ. γιατί και αυτοί είναι μέσα στον προυπολογισμό, ούτε καμία υπηρεσία που έχει να κάνει με τον πολίτη γενικότερα, γιατί ο πολίτης, έμμεσα τον πληρώνει. Ακόμα και τον προιστάμενό μου δεν πρέπει να τον ακούω, γιατί και αυτόν τον πληρώνω.
Ξέρω, σε διαβάζω πάντα, ότι είσαι από τους ευγενικότερους ανθρώπους εδώ και πιστεύω ότι στον θυμό σου το έθεσες έτσι.
Αν και όλοι μας στην δουλειά μας, την έχουμε ``πέσει``. Εγώ το έχω κάνει πάντως .
Αυτό Γιώργο θα ήθελα να πω, αν μου επιτρέπεις βέβαια.

Last edited by kostas_366; 30-08-2011 at 15:19.
Reply With Quote