View Single Post
Παλιό 30-08-2011, 15:33
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο θα συμφωνήσω και με τα κράνη και με τις πινακίδες (εκτός αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα και σταμπαρονται).
Αλλά διαφωνώ βρε συ Γιώργο με το ``σας πληρώνω``.
Είναι άσχημη και άδικη θα έλεγα, στα αυτιά μου βέβαια, η τοποθέτηση αυτή. Εννοείς μάλλον ότι πληρώνεις φόρους και ότι από εκεί το κράτος βγάζει προυπολογισμό, όπου πληρώνει μισθούς.
Σαν αστείο θα πω, τώρα πληρώνει η Ευρώπη με τα δανεικά
Και σαν σοβαρό ότι με το σκεπτικό αυτό, ούτε εφορία π.χ. πρέπει να λειτουργεί, ούτε ο στρατός π.χ. γιατί και αυτοί είναι μέσα στον προυπολογισμό, ούτε καμία υπηρεσία που έχει να κάνει με τον πολίτη γενικότερα, γιατί ο πολίτης, έμμεσα τον πληρώνει. Ακόμα και τον προιστάμενό μου δεν πρέπει να τον ακούω, γιατί και αυτόν τον πληρώνω.
Ξέρω, σε διαβάζω πάντα, ότι είσαι από τους ευγενικότερους ανθρώπους εδώ και πιστεύω ότι στον θυμό σου το έθεσες έτσι.
Αν και όλοι μας στην δουλειά μας, την έχουμε ``πέσει``. Εγώ το έχω κάνει πάντως .
Αυτό Γιώργο θα ήθελα να πω, αν μου επιτρέπεις βέβαια.
Σου επιτρέπω, αλίμονο, κανένα πρόβλημα!

Άλλα και γω όλα τα χρόνια που πληρωνόμουν από το κράτος για να κάνω τη δουλειά μου, αυτό σκεφτόμουν καθημερινά και προσπαθούσα και πρόσεχα να κάνω καλά αυτό που έπρεπε να κάνω. Δεν έχω φοροδιαφύγει ούτε ένα ευρώ μέχρι στιγμής, άρα ναι, μέρος των κρατήσεων που μου γίνεται, πάει και για τους μισθούς της Αστυνομίας.

Εκτός εμού βέβαια, υπάρχουν και αρκετοί άλλοι συμπολίτες που δεν πληρώνονται από το κράτος, έχουν την ιδιωτική τους εργασία, και όσο αίμα δε φτύνουν τους το πίνει το κράτος με την αλόγιστη φορολόγηση γιατί όπως αυτό αφήνει ατιμώρητους τους παραβάτες αστυνομικούς, αφήνει και τους φοροφυγάδες.

Και δεν θα ζούσαμε με δανεικά απ' την Ευρώπη, αν όλα τα άλλα ####παιδα που έλαβαν εντολή για την διαχείριση των χρημάτων και του κόπου μας, δεν τα έβαζαν στην τσέπη τους.
Reply With Quote