[quote=gemara;453631]Σου επιτρέπω, αλίμονο, κανένα πρόβλημα!
Απόσπασμα:
Άλλα και γω όλα τα χρόνια που πληρωνόμουν από το κράτος για να κάνω τη δουλειά μου, αυτό σκεφτόμουν καθημερινά και προσπαθούσα και πρόσεχα να κάνω καλά αυτό που έπρεπε να κάνω. Δεν έχω φοροδιαφύγει ούτε ένα ευρώ μέχρι στιγμής, άρα ναι, μέρος των κρατήσεων που μου γίνεται, πάει και για τους μισθούς της Αστυνομίας.
|
Δεν λέω ότι δεν έκανες καλά την δουλειά σου. Ούτε ότι φοροφιαφεύγεις. Αλλά αν θα σου έλεγε κάποιος, ``εγώ σε πληρώνω`` τι θα ένιωθες? Ξέρω ότι ήσουν αξιωματικός. Αν σου έλεγε ένας στρατιώτης ``σε πληρώνω`` σίγουρα δεν θα είχε δίκιο.
Απόσπασμα:
Εκτός εμού βέβαια, υπάρχουν και αρκετοί άλλοι συμπολίτες που δεν πληρώνονται από το κράτος, έχουν την ιδιωτική τους εργασία, και όσο αίμα δε φτύνουν τους το πίνει το κράτος με την αλόγιστη φορολόγηση γιατί όπως αυτό αφήνει ατιμώρητους τους παραβάτες αστυνομικούς, αφήνει και τους φοροφυγάδες.
|
Αυτοί δε οι συμπολίτες μας, δεν θα έπρεπε να προσαρμόζονται σε καμία μορφής έλεγχο. 6 χρόνια στο ελεύθερο επάγγελμα, αν έλεγα σε κάποιον υπάλληλο, ``σε πληρώνω``, θα με έσκιζε. Αν ήταν δε πελάτης μου θα τον έχανα

.
Απόσπασμα:
Και δεν θα ζούσαμε με δανεικά απ' την Ευρώπη, αν όλα τα άλλα ####παιδα που έλαβαν εντολή για την διαχείριση των χρημάτων και του κόπου μας, δεν τα έβαζαν στην τσέπη τους.
|
Μαζί σου
Υστ. Εστίασα στο πληρώνω, σε τπτ άλλο. Ούτε θέλω να γίνει ``πόλεμος`` εδώ

. Εγώ δεν ``πολεμάω``

. ``Πολεμάω`` μόνο με την συμμετοχή.