30-08-2011, 16:09
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: R 1200GS '07 (Blackie)
|
|
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...
Μια χαρα τα λεει ο gemara, κ οτι αλλο ελέχθει οτι εχουν και καλα λογο να μην φορανε πινακιδες κτλ για να μην τους καψουν τις μηχανες ειναι δικαιολογιες για το επιπεδο τους....υπαρχουν και καλυψεις για βανδαλιστικες ενεργειες στις ασφαλιστικες....ας τους εδινε αυτο το παλιοκρατος και ενα πραγματικο επιδομα που δικαιουντε!
Πριν 2 βδομαδες στην καβαλας, αδεια η καβαλας, πιτσιρικας καγκουρας με Ζ750 που χει σχολασει μολις προφανος, με στολη, αλεξισφαιρο αντι για μπουφαν, ακρανοτος, με το οπλο να κρεμεται στην κυριολεξια, που ο οποιοσδηποτε με μηχανη μπορουσε να κανει μια ετσι και να του το παρει απ την θηκη.....ολο σχεδιο και ιστορια και σαματα, ατζαμης δε, να του σβηνει το μηχανακι σε εκινηση στα φαναρια και να εγω
..... μεχρι που ερχεται τρεχοντας μηχανακι Διας οπου με περναει και ο συνοδηγος τον δειχνει στον οδηγο οτι παμε πανω του χωρις να χουν δει οτι ειναι "συναδελφος", και μολις σκανε διπλα και αντιλαμβανονται ποιος ειναι ο καγκουρας....σηκωνει τους αντιχειρες και λεει "ολα οκ?" και φευγουν! 
Στιγμιαια απ τα νευρα μου...πηγα να κυνηγισω το v-strom της Διας να τους πλαγιασω να τους ρωτησω γιατι δεν τον σταματησαν....
αλλα μετα απο μια δευτερη σκεψη.....
απλα προσπαθησα να καταπιω τα νευρα μου!

ΕΛΑΣ & ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σου!!!
|