View Single Post
Παλιό 30-08-2011, 16:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ράλι στο χρηματηστήριο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
για ποιους μισθούς Ευρώπης μιλάς φιλέ μου, όταν το κράτος φρόντισε αυτούς να τους ρίξει στα 500€ τον μηνά για τους εργαζόμενους κάτω των 25... ποιος από αυτούς έζησε πότε με τόσα χρήματα τον μηνά......
Εγω ζω με 1100 τον μηνα εδω και 18 μηνες και ειμαστε 2 ενηλικες με ενα παιδι! Τα μονα λεφτα που σηκωνω απο τα ετοιμα ειναι για αγορα μετοχων!!!!!
Αν ο 20αρης θελει με τον πρωτο μισθο να νοικιασει σπιτι, να το επιπλωσει, να το πληρωνει, να διασκεδαζει τοτε καλυτερα να ειναι μαματο θηλυκο και να το λεει η ψυχουλα της ¨η μαματος αντρας που να καθεται εκολα στα....τεσσερα!!!!

Απόσπασμα:
με ποιο δικαίωμα αναγκάζεις κάποιον να μένει όλη του την ζωή με την μανά του και τον πατέρα του, μιας και τα 500€ δεν φτάνουν ούτε για το μηχανάκι του να βάλει βενζίνη με 1,70/λιτρο...ποσό μάλλον για να πάει και να έρθει στην δουλεία του, να πληρώσει ενοίκιο κτλ κτλ...??? οι κατώτεροι μισθοί πρέπει να ορίζονται βάση του κόστους ζωής και όχι τα νούμερα που βλέπει κάποιος στους ισολογισμούς του κράτους, αν ξέρει να τους διαβάζει μιας και αυτοί δεν έχουν εργαστεί απο τότε που αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο.........
σου εχει πει κανεις οτι τα 1200ε κατωτερος μισθος στην Γερμανια φτανει για να ζησει καποιος μονος πληρωνοντας ενοικιο (800+ε), βενζινη 1,75 και ντοματες στα 3ε οι δυο (2 ντοματες συσκευασμενες)

Απόσπασμα:
ποιος σου είπε οτι στην Ευρώπη ο νέος ειναι αναγκασμένος να ζει με τους γονείς του από την στιγμή που εργάζεται 40+ωρες την εβδομάδα...???
Ο πρωτοεργαζομενος νεος στην ευρωπη οταν ειναι μονος του ζει με τους γονεις του ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ διοτι τα λεφτα δεν φτανουν!! Μαλιστα πληρωνει και την ζηση του στην οικογενεια του. Γιαυτο κι αναγκαζεται οταν μενει μονος του να το κανει ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ (αρσενικο ¨η θυληκο) για να μοιραζονται τα εξοδα. Καποιοι απο εμας ζησαμε για χρονια στο εξωτερικο και τα παιζουμε στα δαχτυλα αυτα! καποιοι ζουν ακομα...ρωτα τους!!

Απόσπασμα:
οσο για το ποσο παραγει ενας υπαλληλος και το ποσο αμείβεται απλα θα σου πω, οτι στην μεγαλη εταιρια (ισως ο απο τις μεγαλύτερες ιδωτικες εταιριες για τα Ελληνικα δεδομένα) που εργάζομαι, ήρθε το εξής μαντάτο και αυτο δεν ειναι ραδιο αρβυλα ημουνα λογω θεσης ενας από τους αποδέκτες...

"αξιολογηστε τους υφιστάμενους σας, και έχετε υποψιν σας οτι ακόμα και καλοί να είναι, "εξω" υπάρχουν καλυτεροι και φθηνότεροι..."
οποτε τι να λεμε για αντίκρισμα στην παραγωγικότητα, η αγορά εχει γυρίσει τούμπα και μας έχει πάρει όλους και μας έχει σηκώσει
φιλε μου αυτα να τα πεις στους Δ.Υ. κι οχι στους Ιδιωτικους σαν κι εμενα! Με εχουν αξιολογησει κι εχω αξιολογησει με αυτον τον τροπο πολλες φορες και πολλους υπαλληλους, καποιοι δεν ειχαν καλη αξιολογηση και πηγαν σπιτια τους....προβλημα τους. Οταν τους ελεγα οτι ο μισθος ειναι 700ε και η δουλεια 10ωρες ημερησιως αυτοι προτιμησαν το σπιτι τους!! Μεγεια τους με χαρα τους!! Ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν με συνδεω τον μισθο με τις ωρες δουλειας αλλα με την παραγωγη!! Αρχισα 18 χρονων με 10000δρχ μισθο (1981) και 16 ωρες δουλειας καθημερινως Σαββατα, Κυριακες και αργιες. Εκανα Χριστουγεννα και Πασχα για πρωτη φορα στο σπιτι μου το 2001!!!!!!!!!!!! Τελειωσα με απαολυση λογω κρισης το 2010 με μισθο 4000ε καθαρα με 16 ωρες δουλειας καθημερινως Σαββατα, Κυριακες και αργιες. Τα τελευταια 3 χρονια ανευ καλοκαιρινης αδειας!!!! προτιμω να δουλευω και να αμοιβομαι (δεν εχει σημασια με ποσα) παρα να καθομαι και να ζω εις βαρος άλλον!! Δουλευοντας ανεξαρτητως ωραριου θα ερθουν και οι καλλυτεροι μισθοι!

Απόσπασμα:
οσο για το χρηματιστήριο και το ράλι του, τα έχουμε ξαναδει...και τα έχουμε ξανακουσει απο τους τοτε υπουργούς και τις 10000μοναδες τους...τα πήραν και ουτε καν φυγανε...και μας το παίζουν και καμποσοι...
καποιος φιλος ειπε πιο πανω αν σου λεγανε οτι το μηχανολαδο 20/50 ειναι ποσιμο νερο, θα το επινες???????
Οχι ουτε τα εχεις ξαναδει ουτε τα εχεις ξανακουσει ΑΥΤΑ που γινονται σημερα!

Απόσπασμα:
όσο για τις περιουσιες που θα χαθουν και το πως θα χαθουν, οταν δεν θα εχουμε να φαμε θα τα δωσουμε για ενα κομματι ψωμι...
Ο νοικοκυρης πριν πεινασει μαγειρευει φιλτατε!!

Last edited by GeorgeP; 30-08-2011 at 16:32.
Reply With Quote