TEOSS,
Η "προσφορά" σου μέχρι στιγμής σε αυτό το νήμα, περιορίζεται στα (των γέλιων συμπεριλαμβανομένων):
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
|
που ουδεμία σχέση έχουν με την παράβαση των αστυνομικών να κυκλοφορούν χωρίς κράνος και πινακίδες.
Ο αστυνόμος μοτοσυκλετιστής, όχι μόνο οφείλει να έχει μοτυσυκλετιστική παιδεία, αλλά οφείλει να είναι και το παράδειγμα προς μίμηση, για να μπορέσει και η πολιτεία κάποτε να τον πάρει στα σοβαρά και να τον ανταμείψει όπως πρέπει μισθολογικά
και συνταξιοδοτικά (το τελευταίο θα σε καίει πολύ κάποτε).
Εδώ πέρα μιλάμε για
αστυνόμους μοτοσυκλετιστές που περνάνε κόκκινα, δεν έχουν πινακίδες στις μηχανές και το κράνος στο χέρι και εσύ "θίγεσαι" και τους υπερασπίζεις για το αν ήταν σε υπηρεσία ή όχι και ήταν υπηρεσιακές οι μηχανές όταν πήγαν για καφέ. Από την Πόλη έρχομαι δηλαδή!!!
Θα μπορούσες κάλλιστα λόγω του λειτουργήματος που επέλεξες - αν το επέλεξες εσύ - να είσαι ο πιο έγκριτος και αξιόπιστος ομιλητής εδώ, αλλά αντ' αυτού μέχρι στιγμής έχεις επιλέξεις να καταφέρεσαι εναντίον του gsmaniac και μένα, είτε προσπαθώντας να γελοιοποιήσεις τα λεγόμενά μας, ακόμη περισσότερο δε και την δικιά μου ιδιότητα ως ενστόλου επί 30 χρόνια με συντάξιμα χρόνια περισσότερα από όσα είναι η ηλικία σου που σου εύχομαι να φτάσεις τα μισά κάποτε και τα οποία τα απέκτησα με πλήρως νόμιμο και διαφανή τρόπο, γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο.
Όλη αυτή η συμπεριφορά σου και η αντιμετώπιση του θέματος σε κάνει - άθελα φαντάζομαι -, να υποστηρίζεις εμπράκτως αυτά που λέμε όλοι πιο πάνω.
Εάν αγαπάς αυτό που κάνεις, όπως όλοι οι ένστολοι αγαπήσαμε αυτό που κάναμε, μπορείς ελεύθερα φαντάζομαι να αναφερθείς και να απορρίψεις χωρις προσωπικές επιθέσεις, βωμολοχίες και ειρωνείες αυτά που σχολιάζουμε, αντί να προσπαθείς να απορρίψεις αυτούς που τα σχολιάζουν. Εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν καλύτερα αν όλα αυτά που βλέπω καθημερινά είναι μεμονωμένα και κάνω λάθος στην σκέψη και στην κρίση μου, γεγονός που θα σήμαινε ότι έχουμε μια δίκαιη και νόμιμη πάνω απ' όλα Αστυνομία.
Φιλικά, gemara.