View Single Post
Παλιό 01-09-2011, 21:16
fonta Ο/Η fonta βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: athina
Μoto: gs1200
Προεπιλογή Απάντηση: Νώντα, καλό "ταξίδι" ...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Iphigenia Εμφάνιση μηνυμάτων
Έμαθα για το forum εδώ από την Έλενα, έγινα μέλος για να μπορέσω να διαβάσω τα όσα γράφετε για τον Νώντα, μίλησα με τον Λεοντόκαρδο στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι ο Νώντας ήξερε δια ζώσης κάποιους από εσάς, οι υπόλοιποι τον ξέρετε από όσα έγραφε…

Η Έλενα, η γυναίκα του, η αγάπη του, και συνοδοιπόρος του στην ζωή και στα ταξίδια του, θα σας πει περισσότερα για το πώς έγινε, όταν θα μπορέσει. Μου ζήτησε να το κάνει εκείνη.

Από πλευράς μου και εκ μέρους της οικογένειας του Νώντα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια. Κάποιοι που τον γνωρίσατε, από αυτά που γράφετε καταλαβαίνω ότι τον καταλάβατε σε βάθος, και τον αγαπήσατε. Σας ευχαριστούμε για όσα γράφετε, που είναι σαν ευχές και προσευχές για τον Νώντα. Τις έχω μεταφέρει στους γονείς μας.

Αν σας παρηγορεί, παρόλη την τραγικότητα του περιστατικού (μόλις δυο μήνες παντρεμένος, 39 χρονών, σε ταξίδι μέλιτος), ο Νώντας έφυγε ευτυχισμένος. Με την αγάπη της ζωής του, την Έλενα, πάνω στην μηχανή της ζωής του και γυρνώντας/επιστρέφοντας από το ταξίδι της ζωής του.

Θα μπορούσε να είναι μαζί μας για πολλά από τα επόμενα χρόνια. Και ναι, έφυγε νωρίς, μας άφησε νωρίς, είχε πολλές χαρές ακόμα να ζήσει, πολλά ταξίδια με την μηχανή και την γυναίκα του να κάνει. Όμως έφυγε και προφανώς ήταν να φύγει.

Ο πατέρας μου έχει φίλο, αξιωματικό στην αεροπορία, που έπεσε με το αεροπλάνο που οδηγούσε πάνω σε ηλεκτροφόρα σύρματα πάνω στον Ταΰγετο. Έπεσε το αεροπλάνο και εκείνος βγήκε από το αεροπλάνο, … ξεσκονίστηκε και έφυγε.

Με αυτήν την ιστορία, εύχομαι σε όλους σας να έχετε πάντα τόση τύχη όπως ο φίλος του πατέρα μου, στον δρόμο σας.

Θα χαρώ να γνωρίσω όσους από εσάς έρθετε στην κηδεία. Ελάτε να με βρείτε και πείτε μου ωραίες ιστορίες για τον Νώντα, τις οποίες θα μεταφέρω με την πρώτη ευκαιρία στους γονείς μου

Η αδελφή του Νώντα,
Ιφιγένεια
Συλυπητήρια στους γονείς σας
Reply With Quote