View Single Post
Παλιό 04-09-2011, 15:08
Markas Ο/Η Markas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS, Yamaha WR250R
Προεπιλογή Απάντηση: να πάρω το 800?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
"Ορόσημο" το F800GS....;Τι καινοτόμο και πρωτοπορειακό συνεισέφερε που δεν είδαμε αλλού;Τον οικονομικό κινητήρα;Τα σπασμένα υποπλαίσια (1ης γεννιάς μοντέλα προπαραγωγής για να μην παρεξηγούμαστε) ή μήπως το ABS;Μην ξεχνάμε ότι η ίδια η εταιρία το έχει ανακοινώσει ήδη από το 2005: θέλει μοντέλο σε κάθε κατηγορία, σε κάθε κυβισμό σε κάθε στυλ και μορφή.Επόμενο λοιπόν ήταν μετά την παρουσίαση του F800S/ST ν' ακολουθήσει και η έκδοση GS.
Δε χρειάζεται κάτι εξωφρενικά νέο για να φτιάξεις μηχανή ορόσημο. Ούτε να είναι έκπληξη. Το αν είναι ή όχι θα το δείξει η ιστορία που θα γράψουν οι αναβάτες και όχι τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή η μάρκα. Οπότε το αν έχω δίκιο ή όχι θα αποδειχτεί σε 5-10 χρονάκια (τουλάχιστο).
Προσωπικά σκασίλα μου αν πουλήσει η BMW ή η Suzuki μηχανάκια. Εγώ είμαι ευτυχισμένος από την επιλογή μου και χαίρομαι όταν και άλλοι είναι το ίδιο ευχαριστημένοι από τη δική τους. Από τότε που πήρα το 800ρι άντε να λοξοκοίταξα για 2-3 λεπτά το ΚΤΜ990Adventure. Τίποτε άλλο. Και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στα 25000 χιλιόμετρα που έχω μέχρι τώρα με άφθονο χώμα διπλός, βροχή και παρκάρισμα στον δρόμο όταν δε καβαλάω στα δύο και κάτι χρόνια που το έχω.

Last edited by Markas; 04-09-2011 at 15:09.
Reply With Quote