Απάντηση: να πάρω το 800?
Λοιπόν παιδιά... είμαι πενηντάρης, έχω καβαλήσει διάφορα μηχανάκια στη ζωή μου... είναι το πρώτο, που από πιτσιρίκια μέχρι γερόντια, μου είπαν "ωραίο εργαλείο παλικάρι"!!!!!! ένα για αυτό και ένα για κάποιες υπέροχες διαδρομές που έχω απολαύσει σε χώμα και άσφαλτο... λέω χαλάλι... τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω!!!!!!
Όχι πως τα άλλα δεν είναι καλά... αλλά πως να το κάνουμε, παίρνεις τη γυναίκα που γουστάρεις, αλλιώς σε τρώει η μιζέρια, ακόμα κι αν πάρεις την Ωνάσαινα!!!!
Συμπτωματικά, πριν από αυτό είχα ένα SUZUKI Freewind. ΕΝΤΙΜΟ μηχανάκι, αλλά ήρθε ο καιρός του πια για "απόσυρση". Όταν έμαθα για το V-STROM, είπα "αυτό είναι", αλλά όταν συναντηθήκαμε "δεν μου σηκωνότανε"... ε, είμαι και μεγάλος για "κατανόηση"!!!!!
Βέβαια, αυτά πριν τρία χρόνια που κυκλοφόρησε. Τώρα ίσως να βγήκε και κανένα καινούριο ομορφότερο, αλλά έχω υπέροχες αναμνήσεις μαζί του και δύσκολα θα το άλλαζα. Ίσως άμα "μεγαλώσω", "νερουλιάσω" και βγάλει υδρόψυκτο Boxer να το σκεφτώ...
Να θυμάσαι πως "γυναίκα και μηχανή, παίρνουμε στα μέτρα μας, αλλιώς θα την καβαλάνε... άλλοι"!!!!!!
|