Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Markas
.....Αν το θες για βόλτα σε άσφαλτο και χαλαρό χωματόδρομο το vstrom είναι μια χαρά επιλογή και μια και τα φράγκα είναι μετρημένα συμφωνώ με τον loulou.
Βέβαια θεωρώ πως ήταν τεράστια ανοησία το να βάλεις λεφτά σε αναρτήσεις κτλ για να βελτιώσεις το Vstrom μια και είπες πως δεν είχες τα λεφτά για το 800. Ή σου άρεσε έτσι όπως ήτανε ή όχι και έπρεπε να πάρεις αυτό που σου άρεσε. ......
|
φίλε μου τον Μάη του 08 είχα με τις τσέπες στραγγισμένες 7200 κ πήρα το στρομ γιατί μου έλειπαν ακόμη 4 χιλιάρικα για το gs.
Σε βάθος χρόνου (3 χρόνια) έριξα
λίγα λίγα αρκετά φράγκα όντως αλλά όπως λέει κ ο λουλου, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το στροματάκι όπως είναι σήμερα. Η ξερή λογική θα έλεγε να το κρατήσω κ να το χαρώ...αλλά κανείς δεν καβαλάει με βάση μόνο την λογική, το πάθος μου πλέον είναι παρόν όποτε βλέπω gs800 κ τρέχουν τα σάλια μου.
Το νερό θαρρώ μπήκε στο αυλάκι για αλλαγή...η αλήθεια είναι ότι δεν το παίρνω για χώμα, το παίρνω για χρήση 99% άσφαλτο εντός κ εκτός πόλης. Ποτέ δεν έπαιξα με το χώμα, που ξέρεις ίσως με την αλλαγή αυτή να περάσω κ από αυτό το τρυπάκι.
Τώρα για το στρομ που αναφέρθηκε, όντως δεν έχει φρένα, ούτε ροπή κ είναι γενικά ένα μέτριο σύνολο (το 650) αλλά με ψιλές επεμβάσεις γίνεται πολύ καλύτερο από ότι είναι...έχει καλή βάση για βελτίωση, αλλά αυτά θα είναι σύντομα ιστορία για μένα.