Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
Είναι προφανές ότι έχεις χάσει κάθε επαφή με αυτά που γράφεις….
Όπως τα λες είναι … αλλά όταν δεις να γράφεται κάπου, κάτι τέτοιο <Αυτά τα τσογλάνια οι πιλότοι του ναυτικού, ο κόσμος το΄χει τούμπανο …. κάνουν βόλτες τις γκόμενες με τα ελικόπτερα και βγάζουν τα σάπια αποθεμένα (τι εννοείς εδώ, αποθεωμένα ή απωθημένα;;; ) τους στους στρατευσίμους ….. αλλά δεν θα πετύχω έναν , θα τον πη…ξω σαν 1000 τουρκαλάδες…> δεν θα αντιδράσεις …όχι …όχι… δεν θα αναφέρεται πουθενά ο gemara ….
Σου ζήτω να στοιχειοθετήσεις αυτά που αναφέρεις ….τίποτα …κόκκαλο … και τι πετάς ? Ότι ο μοτοσικλετιστής στο βαραντερο που φαίνεται να φοράει στολή …. δεν φόραγε αλλά απλά στο είπε …. Δηλαδή μπορεί να σου είπε ψέματα ή τίποτα και δημιούργησες όλο το θέμα από το μυαλό σου…. Όπως και όλα τα υπόλοιπα περί … τελών κυκλοφορίας … ανασφάλιστων …συντάξιμων χρονών …κ.α. …
Απλά δεν υπολόγισες ότι κάποιος θα αντιδρούσε και σου χάλασε το ... όνειρο … συνέχισε έτσι …καλά πας… 
|
Σε πληροφορώ ότι ακόμη και στους πιλότους του Ναυτικού που είναι καμιά 40αριά το πολύ όλοι μαζί σε ενέργεια κάθε φορά, έχω συναντήσει από τα μεγαλύτερα τσογλάνια και τους χειρότερους αλήτες στην καριέρα μου. Αυτά που λες για γκόμενες, στρατεύσιμους κλπ. είναι πταίσματα μπροστά στην πραγματικότητα. Αυτό δεν τους κάνει όλους το ίδιο. Σε όσους δε, παραβίασαν τους κανόνες και είχα το δικαίωμα ελέγχου και επιβολής κυρώσεων, δεν τους χαρίστηκα ποτέ προκειμένου να εξασφαλιστούν ανθρώπινες ζωές. Ακόμη, υπάρχει διαδικασία που προβλέπει την αναφορά ανωτέρων που υποπίπτουν σε σφάλματα και συνήθως έτσι την πατάγαν οι περισσότεροι αλήτες.
Δόξα τω Θεώ, επαφή δεν έχω χάσει ακόμη καμία και όπως καταλαβαίνεις οι ειρωνείες και η χλεύη που κάνεις στο θέμα, σε εκθέτουν διαρκώς.
Σε ότι αφορά την στοιχειοθεσία μου σε αυτά που παρουσιάζω, πέραν του οφθαλμοφανούς των φωτογραφιών, σου λέω:
1) Τους ρώτησα και μου είπαν οι ίδιοι ότι είναι αστυνομικοί.
2) Πάρκαραν τις μηχανές τους ακριβώς δίπλα σε 2 αστυνομικές μηχανές στην καφετέρια και χαριεντιζόντουσαν γελαστοί με τους εκεί αστυνόμους.
Εκτός αν όλα αυτά ήταν μια ειδικά για μένα στημένη σκευωρία, με στημένους ξεκράνωτους αναβάτες σε μηχανές χωρίς πινακίδες και κομπάρσους ντυμένους αστυνόμους, που με περίμεναν να περάσω και να τους δω. Μετά βέβαια, επινόησα όλα τα παραπάνω...
Ποιον κοροϊδεύουμε;
Πες μου εσύ, που είσαι έννομος και δεν διανοείσαι να κυκλοφορείς τη μοτοσυκλέτα σου χωρίς πινακίδες και φοράς πάντα το κράνος σου, αν σου βάσταγε να παρκάρεις έτσι δίπλα από αστυνόμο και δε φοβόσουν ότι θα σε έκανε να το θυμόσουν για την υπόλοιπή σου τη ζωή ώστε να συνετιστείς και να μην το ξανακάνεις;;; Εκτός εάν, επαναλαμβάνω εκτός εάν υπολόγιζες στην κακώς εννοούμενη αλληλεγγύη.
Μάλλον ονειρεύομαι και όλα αυτά συμβαίνουν σε κάποια άλλη χώρα.
Το τι είναι προφανές μέσα σε αυτό το θέμα, είναι γραμμένο και το διαβάζουν όλοι.