View Single Post
Παλιό 07-09-2011, 12:17
msmanos Ο/Η msmanos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Πειραιάς
Προεπιλογή Απάντηση: νεος στο φορουμ..... νεος στην αναζητηση μπεμπας....

Καλως ήρθες και απο μένα στη παρέα.
Ε΄δώ και ένα μήνα είμαι και εγώ κατοχος μιας r1200gs adv.Ημουν και εγω σε δίλλημα μεταξύ αυτον τον δύο(triple black ή ADV),αλλα απο την εμπειρία μου και ξέροντας τον εαυτό μου,οτι θα ήθελα να φορτώσω την μηχανή με καλούδια,προτίμησα το adventure που για μένα ειναι πιο όμορφο και έχει ορισμένα βασικά extra παραπάνω που είναι απαραίτηταγια μένα πάντα (καλυτερη και μεγαλύτερη ζελατίνα.,μεγαλύτερα ποδωστήρια,καγκελά,προβολάκια για καλύτερο φωτισμό και φυσικά μεγαλύτερο ντεπόζιτο).Το ύψος της θέσης οδήγησης σε σχεση με την απλή,επειδή ειμαι 1,76 και να σου πω την αλήθεια το φοβόμουν πως θα την καταφέρω,τελικά δεν ήταν απαγορευτικό,γιατί ειναι καλοζυγισμένη,οπότε μη το φοβάσε και μέσα στην κίνηση δεν κολλάει και τόσο όσο λένε καποιοι φίλοι.Ολα ειναι θέμα συνήθειας και εμπειρίας.
Η χρηματοδότηση ειναι αρκετά συμφέρουσα γιατι δεν πληρώνεις πολλούς τόκους,απλά πρέπει να έχεις την ευκαίρια να δώσεις το 33% προκαταβολή και μετά απο 33 μήνες το άλλο 33% και εννοειται ενδιάμεσα τις δόσεις..Πάντως εγώ το έχω κάνει αυτο το προγραμμα και δεν το μετάνιωσα,,
Ε΄λπίζω να βοήθησα..
Reply With Quote