H αποψη μου ειναι να μην δινεις και πολλη σημασια εως καθόλου...και που το ειπε τι εγινε?παλι με το παπι του θα ειναι και θα προσπαθει να το φτάσει στα ορια του.........98χιλ(τα ορια του συγκεκριμένου μακακα) και οπως λες που ξερει αυτός???αρκει που ξέρεις εσυ......
εγω επιδη ειμαι συνεχεια με την μηχανη στο δρομο ξερεις τι εχω ακουσει???"μαθε ρε μεγαλε πρωτα που ειναι το γκάζι και μετα παρε bmw"
η "ααα bmw εχεις???καταλαβα" και το καλήτερο να σκαει τυπος με ΜΤΧ στο φανάρι χωρις κράνος και μου λεει "το ταλαιπωρεις καθολου η το εχεις για την Γλυφαδα??"και περνει την απάντηση δεν μπορω να πάω Γλυφάδα ρε φιλε δεν εχω διαβατήριο...τι να του πεις οτι σε ενα χρόνο εχεις παει στα ψηλότερα βουνα της Ελλάδας και εχω περάσει ποτάμια με κροκάλα σαν το κεφάλι του??????η οτι λογο κρίσης κανω οικονομια και το πισω λαστιχο εχει 28.000 χιλ και το μπροστα λάστιχο 10.000χιλ
οποτε φιλαρακι περνα καλα με την μηχανη σου και μην δινεις σημασια στους βαρεμένους διασκέδασέτο....όπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω οσα δεν φτάνει η αλεπου.....περνει παπι