Απάντηση: Νέο ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ανακοίνωσε προ ολίγου ο Βενιζέλ
καλα ολα αυτα που λεει ο φιλος Gemat,
αλλα δεν μας λεει, ποια απο τα μετρα που πηρε αυτη η κυβερνηση, γιατι μην ξεχναμε ειναι μια κυβερνηση που προσπαθει να αλλαξει τον τροπο διακυβερνησης κτλ κτλ κτλ μπαρουφες που ακουμε τοσο καιρο...ποια ειναι λοιπον τα μετρα που πηραν οι κυριοι αυτοι ωστε να πιασουν φοροφυγαδες...???
ποσους απο αυτους που λενε μεγαλους φοροφυγαδες και οι μισοι απο αυτους στις λιστες τους ειναι εταιριες που υπηρχαν οταν ο παππους μου ηταν αμουστακο παιδακι...εχουνε μπει φυλακη, εχει γινει δημευσει περιουσιας...κτλ κτλ κτλ
ποσοι απο τους κακους υπουργους βουλευτες ##### φατα εχουνε παει φυλακη μιας και ειναι αποδεδηγμενο οτι τα φαγανε...
γιατι εγω σαν μισθωτος που οτι και να κανω πληρωνω εδω και τοσα χρονια, να πρεπει να πληρωσω ξανα και ξανα και ξανα...γιατι ενας που πηρε ενα σπτι για να μην ειναι στο νοικι, τημωρειτε ξανα και ξανα και ξανα...
γιατι πληρωνω 30φορους στις βενζινες μου, και συνεχιζω να πληρωνω αυξημενα τελη κυκλοφοριας και διοδια...???
γιατι ενω πληρωνω 23% φορο (ΦΠΑ) σε ολα τα καθημερινα μου προιοντα να πρεπει να πληρωνω και οποτε δεν τους βγαινει η σουμα...???
ποτε θα κανουν κατι απο ολα αυτα που λενε οτι θα κανουν...??? μονο τους φορους ξερουν να βαζουν και με αναδρομικη μορφη...
τι αλλο πρεπει να κανουν (και οι 300) δλδ ωστε καποιοι να σταματησουν να τους δικαιολογουν και να τους βλεπουν ως σωτηρες...???
|