12-09-2011, 14:03
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: Νέο ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ανακοίνωσε προ ολίγου ο Βενιζέλ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat
Εγω ολα αυτα τα χρονια που εχω αντιληψη των πολιτικων δρωμενων, ειναι πρωτη φορα που βλεπω να γινονται τετοιες αλλαγες...
|
διάβασα κάποτε μια συνέντευξη Αργεντίνου ποδοσφαιριστή εν Ελλάδι... ο άνθρωπος είπε ότι 6 μήνες κράτησε η αναστάτωση με τη χρεωκοπία της χώρας του...μετά όλοι (99% του πλυθησμού) κατάπιαν τη καραμέλα και αφού όλοι έβραζαν στο ίδιο ζουμί έκατσαν και το αποδέχτηκαν και έζησαν με τα νέα δεδομένα....
εδώ έχουμε ακόμα τη προστασία του ευρώ (δεν το είχαν οι Αργεντίνοι), εδώ προσπαθούν να μας γλυτώσουν για να γλυτώσουν το γενικότερο blackout (ούτε αυτό ίσχυε για τους Αργεντίνους)....
είμαστε καταρχήν σε καλύτερη μοίρα και με διάθεση να αντιληφθούμε τα αυτονόητα......μη περιμένουμε βέβαια να γίνει ο κόσμος δικαιότερος, αυτό δεν ίσχυε ποτέ γιατί να ισχύσει τώρα ???
ο κόσμος συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τον εξορθολογισμό που επιχειρείται......δύσκολα πληρώνει ο μεγαλοαπατεώνας και εύκολα απομυζάς το υπόλοιπο 99% του κόσμου....Η ιστορία πάντα δέχεται τις παράπλευρες απώλειες, έτσι λοιπόν, όσο κυνικό κι αν ακούγεται, θα δούμε "το αίμα να ρέει" στους δρόμους.....
θέλω να είμαι αισιόδοξος όμως διότι τα νέα δεδομένα επιβάλουν νέα διοίκηση (####### για τα ονόματα και τα χρώματα), νέους ανεξάρτητους μηχανισμούς ελέγχου που δεν επηρεάζονται και φέρνουν αποτελέσματα ενάντια στη κακοδιαχείρηση και την ανισότητα ιδιαίτερα στον Δημόσιο τομέα.
|