View Single Post
Παλιό 12-09-2011, 17:31
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: ΒΜW G650GS,orient luxus 26'-adve
Προεπιλογή Απάντηση: Πώς την βάζω μπρος αν έχω μείνει από μπαταρία ;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από blast Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασικά την Κυριακή που μας πέρασε ξεκίνησα να κάνω τον γύρω του πιλιου ! Στην διαδρομή όλα πηγαίνανε καλά! Στην τελευταία στάση που έκανα μετά από αρκετά χιλιόμετρα η μηχανή δεν έλεγε να πάρει μπροστά με τπτα. Ακουγόταν η μίζα να δίνει κ μετά έσβηνε το καντράν. Κάποια στιγμή μου έβγαλε και μια ένδειξη ews! Το κακο είναι ότι βιαζόμουνα να επιστρέψω βόλο λόγω κάποιον υποχρεώσεων! Ζήτησα την βοήθεια ενός ανθρώπου ο οποίος είχε μια φορητή μπαταρία με καλώδια! Την Βάλαμε πάνω αλλά κ πάλι δεν καταφέραμε να την βάλουμε μπροστά! Οπότε μας έμεινε η τελευταία λύση το σπρώξιμο κ ευτυχώς με την βοήθεια της κλήσεις που είχε ο δρόμος καταφέραμε να την βάλουμε μπροστά! Με το που έφτασα στον βόλο και την έβαλα στο γκαραζ, την έσβησα κ προσπάθησα να την ανάψω πάλι αλλά δυστυχώς δεν έπαιρνε μπροστά πάλι! Πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση πως δούλευε η μηχανή κανονικά όλη μέρα και στο τέλος έμεινα από μπαταρία!
Φίλε μου επειδή και εγώ είχα ίδιο θέμα με εσένα αλλά με διαφορετικό μηχανάκι(g650gs) θα σου αναφέρω απλά ότι δεν έφταιγε η μπαταρία αλλα ο εκκεντροφόρος ο οποίος και αλλάχτηκε στον "γιατρό" στα πλαίσια ανακλήσεως από την εταιρία.Για ψάχτο γιατι άμα λες γύρναγες όλη την μέρα και δεν έπαιρνε ούτε με καλώδιο δεν μου ακούγεται πολύ εντάξει.
Reply With Quote